5 Март, 2021 09:44 4 993 32

15-годишно момче преби друго дете в Бургас, аверите му снимат на ВИДЕО

Причината за агресията е момиче, което не го удостоявало с внимание

15-годишно момче преби друго дете в Бургас, аверите му снимат на ВИДЕО - 1

Отново насилие между деца. Отново заснето с телефоните на други деца, които са гледали и снимали побоя. Случаят е от Бургас, съобщава Нова телевизия.

Побойникът е на 15 години, а пострадалото момче – на 13. Причината за агресията е момиче, което не го удостоявало с внимание. Именно майката на това момиче ни сигнализира и ни изпрати кадрите, защото дъщеря ѝ е станала свидетел на побоя. Инцидентът е станал навръх 3 март на изключително оживено място.

„Дъщеря ми се прибра видимо изплашена, разбрах от нея какво се е случило. Ситуацията не е единствена. За деня това се е повторило 3 пъти, заснет е само един от тях. Дъщеря ми става свидетел на това, но не ѝ дават никакво право да се намеси”, разказа Зорница Спасова.

Според жената причина за насилието е кавга между децата. Дъщерята на Зорница и момчето, нанесло побоя, се познават от няколко години. Приятелството помежду им обаче приключва и момичето започва да комуникира с друга компания. Именно това, според Зорница, е предизвикало агресията на момчето.

„Първо седяхме в парк. Без да кажат нищо, директно започнаха да го бият. Аз седях до него, те го издърпаха. Опитах се да ги спра, но те ме хванаха и ме държаха. Виках за помощ, но хората ни гледаха и отминаваха”, разказва момичето.

От Бургаската полиция са установили извършителя, иззети са записи от охранителни камери, започнати са и разпити на пострадалите и свидетелите.

„В рамките на вчерашния ден извършихме спешно проучване, но имахме възможност да разговаряме само с пострадалото момче и неговия баща. Все още нямаме данни от полицията за извършителя. Днес е насрочена работна среща за изготвяне на план и конкретни задачи.

Децата ще работят с психолог, а на момчето, извършило побоя, ще бъде назначен обществен възпитател”, обясни началникът на отдел „Закрила на детето” Димитрина Чочарова.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    42 1 Отговор
    Малкият Дрисльо дето се прави на бияч да го пуснат на ринга да види каква шматка е .А тези дребни хорица който гледат и не се намесват утре могат да бият тяхното дете така .Овци страхливи
  • 2 Въпрос

    49 1 Отговор
    От поколение възпитано от турски сериали и американска пропаганда какво друго се очаква ? Изненадани ли има ? По-силния , по-богатия побеждава , като се налага по най-анадолски начин .
  • 3 РАДИО ЕЛТО

    24 2 Отговор
    примат комплексар тоя бияч си мисли защото като бие някои момичетата ще го харесат дано и бияча попадне на точния човек грешното място
  • 4 РАДИО ЕЛТО

    27 2 Отговор
    тия гдето снимат вместо да педотвратят таз хулиганщина са комплексари

    някога имаше тву
  • 5 Баш Батка

    10 4 Отговор
    15 годишни тинейджъри са се били...уау за първи път чувам.
  • 6 Това е

    13 4 Отговор
    Мутренската стабилност.
  • 7 Микс от русофили и байганювци...

    8 4 Отговор
    Това е биомасата и патрЕотичната доктрина
  • 8 ИВАН

    14 1 Отговор
    Няма ли в тия млади души и малко светлинка, та ще се карат и бият за момиче дори на националния празник, родителите им така ли са ги възпитали .... на този ден се празнува и се отдава почит, а не се мислят ежедневни простотии

    Коментиран от #10, #11

  • 9 стерви брат

    10 6 Отговор
    Като гледам майката и ми става ясно, що за стока е и дъщерята.
  • 10 циганско село

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "ИВАН":

    Това са циганчета бре, мислиш ли че им пука за Националния празник. Гледат кой пръв ще хване честната булка, че време не остана.
  • 11 РАДИО ЕЛТО

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "ИВАН":

    ИВАНЕ когато ЧОВЕК му липсва ЧОВЕШКОТО това му е до край
  • 12 РАДИО ЕЛТО

    8 1 Отговор
    някога имаше тву а на бияча му липсват първите седем години възпитание
  • 13 един от многото

    17 0 Отговор
    Първите седем години винаги са от значение! Всичко друго са си празни приказки. Този "побойник" , ако падне на един по добър от него и в честен бой го отнесе , на 100% съм сигурен , че баща му ще ходи да търси възмездие по мутренски от победителя и родителите му.

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 РАДИО ЕЛТО

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "един от многото":

    така е
  • 17 Iiiiiiiii

    9 10 Отговор
    Спомням си на времето се биехме не само за момичета а за какво ли не!!!! Но никой не го е правил на въпрос в национален ефир . Идваше възрастен и ни разгонваше , беше си нормално. Не знам някой от нас да е станал лош човек или изрод а така сме израснали.

    Коментиран от #19

  • 18 тъпи лапета

    4 0 Отговор
    Едно от най-глупавите неща е човек да се бие за жена. Тоя потърпевшия седи като кол за домати трябваше да му отвърне . Защо не го изключат от училище мен преди като бях ученик за 2 шамара ме изключиха . А от репортажа се разбра ,че тая е ходила с побойника . Тъпи лапета кво да ви кажа , а тази най-вероятно не ходи да види баба си в Банево , а да върти гевреци .
  • 19 Георги

    5 4 Отговор

    До коментар #17 от "Iiiiiiiii":

    Един смислен коментар! Задължително е, ако в днешно време се сбият деца, медийките да направят репортаж по случая. Задължително трябва да се появят ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО. И не на последно място-ПСИХОЛОГ, закъде без него. Едно време, Българина не беше чувал за такова нещо-ПСИХОЛОГ. Искахме запада и Америка, а всичко що е простотия, тръгва оттам. Ще става и по-зле.

    Коментиран от #22, #23

  • 20 Дивашко племе

    1 0 Отговор
    С дивашки обичаи.
  • 21 РАДИО ЕЛТО

    3 0 Отговор
    бияча е циганин Митко се казва
  • 22 РАДИО ЕЛТО

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Георги":

    ПСИХОЛОГ имаше и при соца
  • 23 Аааа

    7 0 Отговор

    До коментар #19 от "Георги":

    Кое е смисленото, че др дете снима и битото за напред ще го е срам и ще ходи с наведена глава. Години ще таи злоба и някои щаслив ден ще заколи някои за 10 лева. Ние се биехме и след 10 мин пак приятели, а тия са способни на всичко, нямат морал и ценности
  • 24 Ивайло

    2 0 Отговор
    Винаги боят е заради някоя к**ва!!! Заради пусти к**ви що войни е имало и що народ е изгинал...
  • 25 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    СПОРЕД ХАН КРУМ -СТРАШНИЙ ПЕНКОВ - НА АГРЕСОРА СЕ РЕЖЕ ДЯСНАТА РЪКА , А НА МАЙКА МУ ЛЯВАТА !!!! ПРОЦЕДУРАТА СЕ ПУСКА ВЪВ ФЕЙСБУК И ПО НАЦИОНАЛНИТЕ ЕМИСИИ !!!!!!!!!!!!!
  • 26 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    и почва едно проуууууууу-уууууучване!!!!Съвсем демократично ,разбира се..А ВСЪЩНОСТ страната се пълни с подобни екземпляри за които ПРАВОТО НА СИЛАТА,ЗАМЕСТВА СИЛАТА НА ПРАВОТО....
  • 27 Ноим

    2 1 Отговор
    въсрастните ганьовци са одговорни за възпитанието на тяхното ганьовче. но какво да се прави то си им е пръсъщо на ганьовците и оправия няма.

    Коментиран от #28

  • 28 Като гост

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Ноим":

    Много авторитетно коментираш и ги знаеш нещата как да снанат, обаче ти липсва елементарна граматиката. Да видим ще можеш ли да си откриеш правописните грешки.

    Коментиран от #29

  • 29 2.0R

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Като гост":

    Може ли да помогна:
    Главните букви не са познати въобще.
    Одговорни...??? - най вероятно се има предвид ОТГОВОРНИ.
    Пръсъщо...??? - предполага се, че става въпрос за думата ПРИСЪЩО.
    За запетайките няма да правя въпрос.
    Типичен дегенерат със самочувствие и претенции.
  • 30 Един човек

    0 0 Отговор
    Бащата заслужава един здрав бой пред синът му, после всеки ще е получил каквото заслужава...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Процесор Вучков

    0 0 Отговор
    Битият изобщо не реагирва, трябваше да отвърне на удара...