Last news in Fakti

7 Март, 2021 16:09 4 035 16

Биячът на жени в Пловдив проговори

  • бияч-
  • жени-
  • пловдив

Той е криминално проявен

Биячът на жени в Пловдив проговори - 1

Изключително неадекватно обяснение за поведението си е дал 30-годишният мъж, който преди два дни удари зверски млада майка с дете в Пловдив, научи Plovdiv24.bg.

Авторът на непредизвиканата с нищо агресия след ареста посочил като мотив за действията си това, че малко преди инцидента, при разминаване между двамата, жената го била погледнала по начин, който не му харесал.

Официално от прокуратурата:

Районна прокуратура – Пловдив наблюдава бързо производство за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди – престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 12 вр. чл. 130 ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 4 март 2021 г., в Пловдив, пред магазин за хранителни стоки С.Г., на 30 г., минал покрай млада жена с бебешка количка и без никакъв повод ѝ нанесъл удар с шамар в областта на главата. Действията му били заснети от охранителна камера и впоследствие разпространени в социалните мрежи.

Проведени са били издирвателни мероприятия от служители на ОД на МВР - Пловдив, под надзора на Районна прокуратура – Пловдив, вследствие на което извършителят е установен няколко часа по-късно. С.Г. водел полускитнически начин на живот, самонастанявал се на различни изоставени места и бил задържан в гараж, находящ се на бул. "Христо Ботев“ в Пловдив.

Той е криминално проявен и е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Действията по разследването продължават. По делото са събрани данни, че това не е единична проява на С.Г. Установяват се и други жени, които същият е удрял по хулигански подбуди.

Под надзора на Районна прокуратура – Пловдив са проведени процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, приобщени са веществени доказателства и др. И в този момент продължава активното разследване по случая, като действията на разследващите органи са съгласувани с наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив. Предстои повдигане на обвинение по отношение на С.Г. за извършеното деяние по чл. 131 ал. 1 т. 12 вр. чл. 130 ал. 1 от Наказателния кодекс.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изкукал

    30 1 Отговор
    бездомник !
  • 2 КОТарАК

    28 7 Отговор
    всеки е психясал / едни бият , други си слагат парите в чекмеджета... и Карлуково не е това което беше...

    Коментиран от #14

  • 3 един от многото

    41 2 Отговор
    Ами сега му лепнете една присъда която пак да не му хареса!

    Коментиран от #6

  • 4 Гоуст

    24 1 Отговор
    Как така идиотите се издирват по камера и се наказват, а видео регистраторите не важат за идиотите по пътищата
  • 5 Не закачайте идиота

    15 7 Отговор
    Да го пуснат веднага! Идиота е фен на Боко (бивш и перманентен член на СИК) - ще гласува за цветарите!
  • 6 asdas

    5 22 Отговор

    До коментар #3 от "един от многото":

    ква присъда бе, за един шамар ли ? ти чувал ли се това даже не е и лека телесна

    Коментиран от #8

  • 7 Практично

    15 1 Отговор
    Тези жени си имат съпрузи, бащи, братя. Има кой да предприеме необходимите възпитателни и вразумителни мерки, вместо да се осланят на закона, който нища няма да направи в конкретния случай. За един шамар ще му присъдят да плати 100 лв обезщетение, а той ги няма.
  • 8 гост

    16 1 Отговор

    До коментар #6 от "asdas":

    ела да ти опъна аз един в муцуната и после ще те питам дали ти харесва !!!
  • 9 Господи

    4 1 Отговор
    Ела си прибери бгвересиите да не мърсят земятс
  • 10 One

    11 2 Отговор
    Този е бит от майка си и е развил фобия от жените. Напада тях, защото го е страх. Интересно защо не е удрял мъже, могли са да го смелят от бой. Сега трябва да го вкарат в психиатрия, да го лекуват, и ако се пооправи, да го пращат да копае дупки за газопроводите.

    Коментиран от #12

  • 11 Цялата полиц. И съд. Система

    9 0 Отговор
    Се скьсва да бачка упорито и честно по ето такива случаи...... Ааа баровците схемаджии и политици са НЕВИДИМИ......
  • 12 БеллаЧао

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "One":

    Направо на газопроводите, ако се оправи, там да се оправя, ако не - да копае докато се оправи!
  • 13 ИВАН

    1 1 Отговор
    Пернал леко някаква надута кифла, която почти си го е изпросила - нещастен човек не се гледа с презрение, ако нямаш съжаление, поне не го гледай .... ама, че жестоко общество и коравосърдечно - цялата полиция се изпотрепали да гледат камери и да търсят нещастника, за едно перване на някаква си там
  • 14 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Котарак, ще налапаш котарака, барабар с мустакка, може ако ти е по-удобно и дръжката на чекмеджето, но лъзгаво е там да знайш...
  • 15 Тра-ла-ла

    0 0 Отговор
    И какво каза? Честит 8-ми март ли?
  • 16 Служител на МВР

    0 0 Отговор
    Този боклук е за убиване. Такива като него не заслужават да живеят. Маймуна долна.