Last news in Fakti

17 Март, 2021 13:19 2 121 5

Задържаните снощи мигранти в София са иракчани и иранци

  • мигранти-
  • бежанци-
  • софия

По случая е образувано досъдебно производство

Задържаните снощи мигранти в София са иракчани и иранци - 1
Снимка: БГНЕС

Заловените снощи нелегални мигранти в София са граждани на Ирак и Иран. Част от тях до момента не са пребивавали на територията на България.

Трима са задържаните мъже, които са превозвали мигрантите в автомобили. Единият от тях се опитал да избяга от полицията.

При обиска в единият автомобил са намерени и амфетамини.

В групата на мигрантите има шест деца между три и шест години. Сред заловените чужденци има и такива, които имат регистрация в Държавната агенция за бежанците у нас.

Предстои да бъде установено какъв е бил маршрутът на мигрантите и дали става дума за по-сериозен канал за трафик на хора към страни от Западна Европа.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Demonaz

    10 2 Отговор
    Нали има ковид? Страшно е. Вадете чувалите,камионите да тръгват. Да,ама май за тези господинчовци няма проблем. Как един бездомник,наркоман или от тия бразилци не си отидоха от страшния вирус,а само младежи на по 80-90 от финтесите?
  • 2 Ммммммм

    16 1 Отговор
    Не ги задържайте бе. По-бързо да си отиват в Германия или за където са тръгнали
  • 3 Наблюдател

    11 5 Отговор
    Не мога да повярвам . За телената ограда на границата Гроб и Обеднелите Проститутки освоиха 200 милиона лева . Не може да бъде преодоляна .

    Коментиран от #5

  • 4 Амед Азнавур

    15 0 Отговор
    като се разходите по граничните села ще видите в хоремага гранични катили на сладка приказка с трафиканти и джамбази нито един не минава без да бъде обслужен граничен търтей и защо не ги вкарват в лагери и експулсират обратно към турция?
  • 5 Попитай

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Наблюдател":

    Валерко Винкела - патреота от нЪфЪсЪбЪ-то, той има пръст в тази работа и може да даде отчет по въпроса.