Last news in Fakti

17 Март, 2021 14:03 4 244 9

Масовият бой със стрелба в училището в с. Яхиново започнат от момичета (ВИДЕО)

  • бой-
  • изстрели-
  • яхиново

Двете момичета не са ученици от територията на община Дупница. Едното дори не живее в общината

Масовият бой със стрелба в училището в с. Яхиново започнат от момичета (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Нов случай на агресия сред ученици. След спор непълнолетни момичета, едното от които е от Дупница, а другото - от София, си уговорили среща в двора на училището в село Яхиново. Пред публика, отново от непълнолетни, двете момичета започнали да се бият. Сцените на насилие са заснети от десетки свидетели.

На кадрите се вижда и млад мъж, който държи пистолет. По информация на Нова телевизия става въпрос за пистолет, който е стрелял с пластмасови сачми.

От прокуратурата съобщиха, че е имало произведени изстрели. Те са били по посока на едно от момичетата. То е с травма, но състоянието му не е сериозно.

„Двете момичета не са ученици от територията на община Дупница. Едното дори не живее в общината. Разбрали са се да се срещнат в Яхиново. Към момента нямаме друга информация”, заяви Ценка Стоянова от Комисията по борба с противообществените прояви.

„Това е безпрецедентен случай за община Дупница. Детската престъпност на територията ѝ, спрямо общата престъпност, е под 1 процент”, категорична бе тя.

Според Стоянова криминогенните фактори, които действат на територията на общината и са причина за извършване на престъпление от малолетни и непълнолетни лица са същите като тези, които действат на територията на цялата страна.

„Това са нисък жизнен стандарт, безработица, лоши битови условия. Семейната среда също е много важен фактор. Липсата ѝ или ниския родителски контрол също е една от причините за извършване на противообществени прояви и престъпления”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омир

    2 4 Отговор
    И троянската война е била започната заради жена,хаха

    Коментиран от #5

  • 2 Вчера

    16 1 Отговор
    Ще пораснат, щат нещат. И тогава, тогава как ще ги мачка живота...

    Коментиран от #4

  • 3 радвайте им се

    20 2 Отговор
    Това са новото он лайн поколение.
  • 4 Мислещ

    23 0 Отговор

    До коментар #2 от "Вчера":

    Той вече ги мачка, затова са такива. Нямат никой и нищо стойностно в живота.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 аз съм Веска

    15 0 Отговор
    ГОРКИТЕ ДЕЦА. ПОКОЛЕНИЕТО НА 14 ГОДИШНИТЕ ИЗРАСТНА БЕЗ РОДИТЕЛИ .ГОРКИТЕ РОДИТЕЛИ , ГОРКАТА НИ НАЦИЯ .
  • 7 БКП

    20 0 Отговор
    Преди години имаше ТВУ и деца с подобно поведение почти задължително попадаха там но престоят им имаше смисъл защото придобиваха трудови навици и се учеха на дисциплина.Целта на "демокрацията" обаче е да моделира една ниско образована и морално деградирала прослойка която в бъдеще да бъде лесно манипулирана за да работи за стотинки.
  • 8 Учител

    1 0 Отговор
    Просто имахме онлайн уроци по физическо
  • 9 Защо не кажат че стрелеца е полицай

    0 0 Отговор
    Тази подробност не бива да се подминава с лека ръка