Last news in Fakti

22 Март, 2021 09:01 5 674 16

Задържаха криминално проявен след преследване и ексцесии в Бургаско

  • преследване-
  • гонка-
  • средец-
  • бургас

41-годишният арестуван е извършил куп нарушения

Задържаха криминално проявен след преследване и ексцесии в Бургаско - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

41-годишен криминално проявен мъж и неправоспособен водач от Бургас е задържан след преследване с полицията, при което блъснал един от служебните автомобили, съобщиха от ОДМВР - Бургас. Случаят е от вечерта на 21 март.

Полицейски служители, патрулиращи в района на пътя Бургас – Средец, подават сигнал за спиране на лек автомобил Audi A3 с варненска регистрация, чийто водач не се съобразил с разпореждането и продължил движението си. Към мястото са били изпратени два автомобила на бургаската жандармерия, намиращи се на територията на Районно управление – Средец.

След пътната детелина в посока завод "Промет стийл" - село Дебелт, Audi-то е било застигнато и изпреварено от автопатрул на Четвърто Районно управление - Бургас. В този момент водачът на лекия автомобил спрял и превключил на задната предавка, удряйки предната част на единия служебен автомобил на жандармерията – Volkswagen Tiguan.

Водачът на Audi-то е бил задържан, като е установено, че това е 41-годишен криминално проявен бургазлия. При задържането си същият изхвърлил кутийка с осем топчета, съдържащи веществото, наподобяващо метамфетамин. Констатирано било, че Audi-то е с прекратена регистрация и е собственост на 19-годишен мъж от Аксаково.

Бургазлията, който го управлявал бил неправоспособен водач (с отнета шофьорска книжка). Същият е тестван за употреба на алкохол - дрегерът отчел отрицателен резултат, но отказал тестване за употреба за наркотични вещества и техните аналози.

От пътния инцидент са настъпили материални щети (по първоначални данни на стойност 600 лв). Размирникът е бил задържан в Районно управление – Средец със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ауу

    53 2 Отговор
    "Размирникът", каква джурналистика, какъв стил драги читатели ? Пулицър, Пулицър !
  • 2 Лост

    34 3 Отговор
    Защо не му напишете името Петър Рачков.
  • 3 Zrock

    46 4 Отговор
    Ох моля се на Бога дано не са го били много , миличкия. Че напоследък гадните полицаи така се гаврят с човешките права на милите криминаленца.

    Коментиран от #9

  • 4 антъйцък

    46 7 Отговор
    'Ся да не го бият на открито, че някой джендър загрижен за правата на престъпниците па ще снима и прсти в медиите !
  • 5 Аз съм велик

    3 23 Отговор
    С тези глупави астри нивга не могат ме фанат
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ВъГъЗъ

    23 4 Отговор
    Сега лигльото Димитър Рачков
    пак ще дойде да спасява брат си!!!
  • 8 Медуза

    23 2 Отговор
    Агресора Петър Рачков явно много е гледал предаването "Пълна лудница" на брат си - Димитър Рачков, и се е вживял в ролята на тариката.
  • 9 Рачкови

    7 9 Отговор

    До коментар #3 от "Zrock":

    Имат кинти а както знаем куките не пипат такива те си избиват комплексите на обикновените българи.
  • 10 манчо

    7 4 Отговор
    Заради подобни индивиди ще направят така че освен листовките и практическия изпит за свидетелство, ще държите психо-тест или подобен такъв и както се избръмчали сите от 10, 7 ще ги късат.
    Това е нелепо айде пии една бира и се прибери, някой път се е случвало и 2 ама не по 2 литра и да изминеш 5 кмра и то това е в опредлени условия и един път в годината, пример давам...не може си на 2 грама пико 3 големи уискита ,с рентабилна психика и ми караш в града , като онзи индивид 150км/ч и да те гонят 5 патрулки и да не спираш...Нали?! Има разлика да си се окалял като магаре и да си се направил на Свиня..Не ме разбирайте погрешно , просто стана батак..тва е

    Коментиран от #11

  • 11 Komapak

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "манчо":

    Да се регламентира ясно и точно употребата на оръжие. В момента е малко размита. Не че ще спре боклуците, но ще са по-малко. За 24ч. двама! За 6.5 млн население е прекалено!
  • 12 РАДИО ЕЛТО

    10 2 Отговор
    ПЕТЪР РАЧКОВ
    КОМПЛЕКС СЛАВЕЙКОВ
    бок,ука си е бокл,к
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    НУЖНА Е ИНСТРУКЦИЯ НА МВР !!!! НАД 40 ГАДИШЕН СЕ БИЕ 2
    МИНУТИ ... А НАД 30 ГОДИШЕН СЕ БИЕ 2.3 МИНУТИ / НО НЕ СЪС СТОП ПАЛКА / !!! ЗА МАЙКИТЕ НА ИЗРОДИТЕ -ОТДЕЛЕН БОЙ ПО СТЪПАЛАТА ---МОЖЕ И ДУШЕНЕ !!!! АЗ БИХ СВАРЯВАЛ ЖИВИ ГАДОВЕТЕ НАРОДНИ - С ВИДЕОИНФОРМАЦИЯ !!! А НАШИТЕ СЪДЛЯРИ- ПУСНАХА ДЖИПОУБИЕЦ НА ДЕТЕ В ПАРК ЗА ИГРА !!! АМИ-АКО -АЗ БЯХ ЗАСЕГНАТ : НЕГО/СЪДЛЯРА/ - И ЦЕЛИЯТ МУ РОД !!!
  • 15 Шамара

    2 0 Отговор
    Голяма грешка ! Не го пипайте ще ви уволнят а и ударената кола ще трябва да
    ремонтирате .....!
  • 16 Какво значи

    2 0 Отговор
    "отказал тест"? Значи - пиян-залян, ама "отказва тест", неадекватен ,надрусан - ама отказва тест - в резултат - адвокатът казва 4няма доказателства, че е бил неадекватен", съдът приема тезата - и - хайда отново... докато утрепе някой твой или мой роднина... А полицаите са виновни, че са го преследвали - трябвало е СМС да му пратят , да го помолят учтиво , че и бонусче някакво да му отредят... Ама - щом като ДОКАЗАН убиец /скорошен случай, но има и други/ е извън затвора... какво друго да очакваме?