Last news in Fakti

22 Март, 2021 22:40 2 794 5

Мъж намушка свой близък, после се барикадира в дома си

  • полиция-
  • ямбол-
  • барикадирал

Пред служители на реда той обяснил, че е бил намушкан от свой близък в имота му в Ямбол

Мъж намушка свой близък, после се барикадира в дома си - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Полицията в Ямбол задържа 52-годишен мъж, барикадирал се в дома си, след като ранил с нож свой близък. Той оказал яростна съпротива при ареста, съобщи Нова ТВ.

Сигналът бил получен в неделя следобед. Пострадалият - с рана от нож в областта на гърдите, бил освободен за домашно лечение, по негово желание. Пред служители на реда той обяснил, че е бил намушкан от свой близък в имота му в Ямбол.

Насочените към местопроизшествието полицейски екипи установяват, че на адреса се е заключил 52-годишен мъж, който отказвал да им съдейства. Предприети са незабавни действия за отцепване и обезопасяване на района. Около час по-късно мъжът бил неутрализиран и задържан, въпреки оказаната от него съпротива. Изясняването на всички обстоятелства по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 За съжаление

    22 4 Отговор
    От некадърното управление на Ковид кризата, осъществявано от гробарите, народът изтрещя, полудя, изпадна в масова психоза, а най–нещастните(Бог да ги прости), се преселиха на небето. Последствия ще има десетилетия напред.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 град козлодуй

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "За съжаление":

    Браво колега как хубаво си ме описал

    Коментиран от #5

  • 4 Criminal

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "За съжаление":

    Тук, май говорим за индийски сериали........те и без ковид са си такива...........
  • 5 За съжаление

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "град козлодуй":

    Козлодуйски, така виждам всички Нормални хора, живеещи в Ненормална ситуация и зависими от още По–Ненормални управници. Ако се вписваш, значи не си толкова зле, колкото са понякога коментарите ти( извинявай, ако някой ти ползва ника)