26 Март, 2021 19:52 1 771 4

Предадоха 45-годишен каналджия на съд

  • каналджия-
  • мигранти-
  • бежанци

На 23 февруари рецидивистът опитал да прекара осем чужденци през границата

Предадоха 45-годишен каналджия на съд - 1
Снимка: БГНЕС

Териториално отделение - Кула при Районна прокуратура - Видин е предало на съд 45-годишният Б.М.,опитал се да преведе чужденци през границата, съобщиха от Апелативната прокуратура в София.

Полицейските служители от ГПУ - Брегово установили на 23 февруари тази година група, опитала се да премине държавната граница между България и Сърбия. При предприетите действия групата е задържана в района на с.Големаново, в нея са установени 8 чужденци и българският гражданин Б.М.

Задържаните мигранти са посочили на разпита, че са граждани на Афганистан и Бангладеш, на възраст от 18 до 26 години и са напуснали лагера за чужденци в с. Бусманци няколко седмици по-рано. Соченият за водач - обвиняемият Б.М., е трябвало да ги преведе през границата,а за извършеното от него престъпно деяние 45-годишният мъж, който има предходни осъждания, е привлечен към наказателна отговорност.Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак глупости

    7 2 Отговор
    Нали ги видяхме на Лъвов мост- 200 млади мочета готови за бой, къде бяха майките с децата?? Всичко си е едно превземане, както стана в Германия вече са милиони.

    Коментиран от #4

  • 2 Гост

    5 2 Отговор
    Споко утре ще е на свобода.
  • 3 ЕХАА

    2 3 Отговор
    Ами вече писах за съдиите КЪДЕ ИМ Е МЯСТОТО....."съдията" ще го пусне , няма да има достатъчно събрани факти от прокуратурата !!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.