Last news in Fakti

29 Март, 2021 14:50 3 303 2

Хванаха жена, налепила по тялото си хероин за 90 000 лева

  • хероин-
  • жена-
  • гкпп капитан андреево

Пратката с хероин е трябвало да бъде получена в Пловдив

Хванаха жена, налепила по тялото си хероин за 90 000 лева - 1
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата в Хасково привлече като обвиняеми мъж и жена за контрабанда на 1 кг хероин за 90 000 лева през ГКПП "Капитан Андреево", съобщиха от обвинението.

Случаят е от 25 март. Обвиняемата пътувала с автобус от Турция към България. При извършена щателна митническа проверка на пункта е било установено, че тя пренасяла пратка с хероин. Наркотикът бил разпределен в три пакета, облепени с тиксо около тялото ѝ.

В хода на извършените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че пратката с хероин е трябвало да бъде получена в Пловдив от обвиняемия. Двамата са задържани за срок от 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ся, тая будала да знае!

    16 3 Отговор
    Когато трябва да мине пълен камион с дрога, се пускат две три като нея, да зарадват митничарите! И в цялата суматоха, минава пълния камион! ID-extra , гледай преди да се вържеш! В Планета и Рома тв, няма да научиш тези хватки!
  • 2 Хахаха

    11 4 Отговор
    Кви са тия цени бе хайахаах тоя хероин ще стъпи по дебело от коката