5 Април, 2021 18:38 4 349 4

53-годишен мъж е задържан за убийството в ловешкото село Бежаново

  • бежаново-
  • побой-
  • сбиване-
  • убийство

51-годишният гражданин, който е загинал при масово сбиване вечерта на 3 април в селото, е бил блъснат от лек автомобил, управляван от арестувания

53-годишен мъж е задържан за убийството в ловешкото село Бежаново - 1
Снимка: БГНЕС

В рамките на едно денонощие, в резултат на предприети активни полицейски действия е установен и задържан 53-годишен мъж от село Бежаново, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Според събраните до момента данни той е причинил смъртта на 51-годишен мъж при управление на МПС. След това водачът се укрил заедно с превозното средство. При последвалото разследване, извършено от ловешки криминалисти под надзора на Окръжна прокуратура – Ловеч, е установено, че 51-годишният мъж, който е загинал при масово сбиване вечерта на 3 април в селото, е бил блъснат от лек автомобил с плевенска регистрация. След установяването му шофьорът е задържан в полицейския арест, а с прокурорско постановление мярката му за задържане е удължена за срок до 72 часа.

По случая е образувано досъдебно производство и разследването продължава под ръководството на Окръжната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Доктор ох боли

    7 3 Отговор
    Не му е платил за гласовете купени от ГЕРБ и се получава така.
    Купуването и продаването на гласове води до смърт.
  • 3 ъгленец

    5 3 Отговор
    Борисов се оака като бежановско даначе!
  • 4 boi boi

    4 0 Отговор
    Чеки малко ся, не можах да разбера, загинал е при сбиване, или го е блъснала кола?!? Кое от двете? Или се е сбил с кола.....?