Last news in Fakti

12 Април, 2021 19:31 5 313 12

Труп на жена стои 3 часа покрит само с чаршаф пред болницата в Елин Пелин

  • труп-
  • жена-
  • елин пелин

Защо не е била създадена нужната организация по ограждане на периметъра, а хора едва не преминаваха през него, се чудят очевидци

Труп на жена стои 3 часа покрит само с чаршаф пред болницата в Елин Пелин - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Тази сутрин в продължение на около 3 часа пред болницата в град Елин Пелин е имало труп на жена, който е бил покрит само с бял чаршаф. Това твърди в свой сигнал до Блиц Янко Пешанов, който изпратил и съобщение.

Ето какво още пише той:

В групата на града elinpelin.info имаше качен и снимков материал, който след около 1 час беше премахнат от администраторите на групата.

Моля за отразяване на новината и въпроси към управата на болницата.

Защо трупът стоеше цели 3 часа, а около него преминаваха хора имащи работа в болницата и защо не е била създадена нужната организация по ограждане на периметъра, а хора едва не преминаваха през него?", пише още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новинарка

    3 8 Отговор
    Е това е новина за понеделник вечер, спрете се бе нямате капка професионализъм да не говорим за грамотност. Така ли се съобщава информация

    Коментиран от #10

  • 2 опитвам отново

    2 4 Отговор
    Проклятието на принц Филип Гръцки се спуска над България.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Балчев

    21 0 Отговор
    Защото в Елин Пелин това не е болница а ветеринарна клиника за ЖИВОТНИ ОТ ЖИВОТНИ.
  • 5 Шопо

    16 0 Отговор
    Тая болница никога не е работела нормално а явно няма и да работи докато персонала нощем е под въздействието на алкохол а денем се чудят как да ти вземат некой лев а дали ще ти помогнат не е важно. Отговора винаги им е ЕГО КАДЕ Е СОФИЯ БЕ ОДИ ТАМ.
  • 6 Ясно е едно

    22 0 Отговор
    Всичко това се случва само и единствено защото няма КОНТРОЛ няма ВИНОВНИ и няма НАКАЗАНИ. А защо ли по някога ги пошляпват?
  • 7 ДОБРИЯ ДОКТОР

    4 4 Отговор
    КОЙ ЖИВ НЕ Е ВИЖДАЛ УМРЯЛ....
  • 8 Фил

    8 1 Отговор
    Тотална мизерия. В събота комшията ми води детето си до спешното в същата болница за поставяне на тетанус!!!Познайте, накарали са го да си купи и тетануса и дори спринцовка и игла!!!!
    Срамота - всичко струва 1.5 лв!!!
  • 9 Парите от Европата свършиха...

    7 1 Отговор
    Голямо крадене падна от бандата ГЕРБ,сега да му мислят оцелелите до сега от геноцида.Държавата е ошушкана до стотинка...Парите са групировката Герб и по нормален път държавата няма да си върне и един лев.Само чатала на врата и всичко ще се оправи..Служебно правителство и по най бързият начин всички отговорни в следственият арест,без право на НИЩО!Само хляб и вода,до Народният съд...
  • 10 до Новинарка

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Новинарка":

    кажи на вожда си да прекрати с тези показни убийства.
  • 11 t90

    1 0 Отговор
    с какво да седи покрит трупа ?? що за статии
  • 12 ГЕРБАВА МАФИЯ

    2 0 Отговор
    Труп нa жeнa cтoи 3 чaca пoкрит caмo c чaршaф прeд бoлницaтa в Eлин Пeлин
    Зaщo нe e билa cъздaдeнa нужнaтa oргaнизaция пo oгрaждaнe нa пeримeтърa, a хoрa eдвa нe прeминaвaхa прeз нeгo, ce чудят oчeвидци