Last news in Fakti

15 Април, 2021 07:32 2 671 5

Задържаха въоръжен мъж за обир на магазин в Бургас

  • обир-
  • бургас-
  • оръжие

След спречкване с охраната на търговски обект, крадецът извадил пистолет

Задържаха въоръжен мъж за обир на магазин в Бургас - 1
Илюстративна снимка: БГНЕС/Архив

Въоръжен мъж задигна оборота на хранителен магазин в Бургас. След спречкване с охраната на търговския обект, крадецът извадил пистолет. За щастие няма пострадали хора, съобщава БНТ.

24-годишният мъж влязъл в хранителен магазин в бургаския комплекс „Зорница". Насочил се към касата, докато служителките отчитали оборота. Задигнал 700 лева и побягнал. Охраната се опитала да го спре и той извадил пистолет.

„В момента на сборичкването двете продавачки заявяват, че са забелязали мъжът да изважда запасан на колана пистолет, като го е размахал, може би с идеята да предотврати последващи действия по задържане от страна на охранителя. След което е побягнал и е успял да се укрие", заяви Цветелина Рандева, говорител на ОД на МВР-Бургас.

Охранителят все още е в шок от случилото се и отказа коментар. Редовните клиенти на магазина са изненадани от нападението.

След изземване на записите от охранителните камери 24-годишният Пламен Кантарджиев - Динята е задържан. Той е криминално проявен и оказал съпротива при ареста.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пожелание

    14 0 Отговор
    Боя за тези бандити да стане задължителен със закон !!!!
  • 2 мднсбх

    4 1 Отговор
    Ако беше носил маска,сега щеше да си харчи парите Този господин незнам ли че маските не предпазват от това грипче,а предпазват в такива действия да не те хванат.Хирата са дали златна възможност.Маски,ръкавици,Еми възползвайте се.
  • 3 Ванеса

    1 0 Отговор
    Динята, прасковата, банана, крокодила, маймуната... Все едно сме в плод-зеленчук или в някой зоопарк. 2021г. сме, а не 1994г.

    Коментиран от #5

  • 4 гост

    0 1 Отговор
    Това не е ли синчето на всезнаещия ковид-професор кантарджиев?
  • 5 devil

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ванеса":

    Така е като при вас всеки втори слънце мечо пиле жабче пак на зоопарк отива Ванеске