17 Април, 2021 15:30 4 610 9

Дъщерята, убила майка си в Димитровградско, била бременна в 7 месец

  • убийство-
  • каснаково

Убила е майка си с няколко удара с тъп предмет, вероятно с обратната страна от към острието на брадва

Дъщерята, убила майка си в Димитровградско, била бременна в 7 месец - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Зверско и изключително зловещо убийство потресе хората в димитровградското село Каснаково. Като във филм на ужасите жената, е била брутално убита от 32-годишната си дъщеря, която е бременна в 7-я месец. Кървавата драма се е развила поне преди 4 дни. Това сочат първоначалните признания пред криминалисти на единствената арестувана като заподозряна в убийството дъщеря Дениза, съобщава Блиц.

Майка ѝ Петя е на възраст между 52 и 55 години, според хора от селото. Жената работела като социален асистент на възрастни хора в Австрия. Работела по схемата един месец там, един месец почивка в България.

В началото на миналата седмица тя отишла да види бременната си дъщеря в Каснаково. Там двете се скарали и щерката Дениза изпаднала в ярост. Убила е майка си с няколко удара с тъп предмет, вероятно с обратната страна от към острието на брадва.

След това продължила да кълца майка си с острието на сечивото. Отсякла крайниците на жертвата, а накълцания труп завила в килим. Отгоре хвърлила брезентово платнище и затрупала с автомобилни гуми.

Вероятно зловещото убийство е станало във вторник. Тогава другата дъщеря на Петя, която живеела с мъжа си в София ѝ за пръв път позвънила по телефона, но майка ѝ не отговорила. След като това се повторило, тя започнала да търси познати и роднини.

Тревогата ѝ се засилила, защото няколко дни никой не бил виждал или разговарял с майка ѝ.
При първа възможност дошла със съпруга си от София в Каснаково. Така другата дъщеря и зет ѝ открили потресаващата гледка в къщата. Това станало в петък следобед.

„Чухме писъци и след малко дойдоха полицейски коли с включени сирени. Три патрулки спряха пред къщата и блокираха махалата“, разказаха комшии на убитата.

Все още се изяснява деня на убийството. На този етап от прокуратурата и полицията не са излезли с официални данни за смразяващото кръвта убийство.
Арестуваната Дениза е направила пълни самопризнания, научихме от запознати с разследването. Очаква се всеки момент арестът да бъде обявен, а прокуратурата да предяви обвинение към бременната Дениза.

Според хора от селото тя била психически нестабилна. Имала дете на 7 годинки, което било в първи клас. „Момченцето живее с баща си в друга къща в Каснаково. Прибраха го, защото тя не се грижеше добре за детето. Беше притеснена и изнервена, вероятно и защото нямаше мъж до себе си“, предположиха комшиите. Но недоумяваха какво може да е отключило в 32-годишната жена такава ярост.

Според запознати със случая убийцата е вменяема, макар и да била в депресивно състояние. Дали може да носи наказателна отговорност обаче най-вероятно ще реши съдебно-медицинска експертиза.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДКМС ☭

    28 10 Отговор
    Влиянието на северно американската култура над обществото води до такива инциденти!

    Коментиран от #7

  • 2 вижда се

    28 4 Отговор
    Боко подлуди народа

    Коментиран от #4

  • 3 Шелок Холмс

    20 1 Отговор
    И я е покрила с гуми не за да я крие, а за да я пали по късно!
  • 4 Чоко и Боко и Който и да Е

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "вижда се":

    Ти гледаш ли"новите" ???????? НАЙ ДОБРОТО ПРЕДСТОИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 Това да етноособености

    2 6 Отговор
    На "великият" аспарухов народ
  • 6 гост

    8 2 Отговор
    Сега ако убие бебето и себе си и ще направи хеттрик.
  • 7 Емо

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "ДКМС ☭":

    А едновреме, през соца ги криеха, примери много! е

    Коментиран от #9

  • 8 Морето

    15 0 Отговор
    Била сама, изнервена и притеснена...обаче бременна в седмия месец. Явно някой плъх я е навестявал в тъмните и самотни нощи.
  • 9 морски

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Емо":

    Прав си, лично познавам такива хора от подобен случай през 1982г.!