Last news in Fakti

21 Април, 2021 22:50 5 372 8

Проговориха близки на откритата мъртва жена във Враца

  • мъртва жена-
  • враца

Те твърдят, че скандали в семейството не е имало

Проговориха близки на откритата мъртва жена във Враца - 1
Кадър БНТ

Повече от 24 часа няма яснота за зловещия случай, който стана вчера във Враца. Майка беше намерена мъртва, а 3-годишното дете тежко ранено. Все още не са готови резултатите от аутопсията на 31-годишната жена, за да се установи причината за смъртта ѝ.

Врачанската прокуратура също мълчи по случая за смъртта на 31-годишната жена от Враца и намереното невръстно дете до нея със сериозни порезни рани. Момченцето е стабилизирано снощи в болница "Пирогов" и няма опасност за живота му. Към момента по случая официално няма задържани лица. Братята на мъжа, с когото жената живеела на семейно начала, твърдят друго пред БНТ:

"С Йордан не можахме да говорим, защото органите го прибраха и понеже не можахме да го видим, а искахме да говорим с него какво се е случило, но не можахме. И вчера, когато се качих по стълбите до входната врата, където е асансьорът за нагоре имаше пред вратата кръв, но никой не ни дава обяснение. Ние това още не можем да го повярваме, ние сме в шок", заяви Атанас.

Близките твърдят, че скандали в семейството не е имало.

"Нямали са проблеми, семейни скандали. Нямали са някакви недоразумения между тях", каза Михаил, брат на Йордан.

"Към жена си, към децата си, беше абсолютно истински баща. Няма никакви проблеми, ни с някой да се е карал, да има на някой да дължи или нещо тем подобни такива работи, не е имал. Той е ако замесен, да е казал - ей, брат ми, аз имам такива проблеми със семейството, щото ние сме братя и си споделяме абсолютно всичко", допълни Атанас.

Очакват се резултатите от аутопсията, за да се установи причината за смъртта на жената. Разследването продължава, като една от версиите, по която се работи, е за убийство. Но не се изключва и самоубийство след опит на майката да умъртви детето.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Патето Яки

    13 3 Отговор
    Днес една жена заколена, утре друг скочил от 10-ти етаж, спокойна обстановка, къде е каскета да разкрие .........или мисли пак да нахлуе с жандармите в президентството.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Батко

    10 0 Отговор
    Абе бате аз не съм ром, той брат ми е ром...
  • 5 Нали върви новата схема

    3 0 Отговор
    Двойки ✌, нали всичко в далавера обръщате, нищо свято не остана. Е, всичо си има цена. И аз не ви харесвам.
  • 6 Проблем с новата черква св Георги в

    3 0 Отговор
    Бойчиновци обл Монтана!!! Много години нямаше, черква в това малко градче на Северозападна!!! Построиха с дарения хубава малка черква преди 20год!!!но от 14 год, последните не случиха на Свещеник!! Идва от Монтана, когато си иска, хората имат нужда от отворена черква а не могат да разчитат на Свещеника, НЕ оставя нищо от приходите за Черквата Изгонен от Лопушанския манастир, изгонен и от черквата в с. Стубел!! Миряните от Бойчиновци търсят друг грижовен и съвестен свещеник!!! Този щего Изхвърлят след накой ден, не се търпи вече, това нее поведение на свещеник!! Дано прочете някой в Синода в Монтана и София, Махнете търговеца от храма!!!
  • 7 Свещеник иска да затваря новата черква

    2 0 Отговор
    В Бойчиновци!!!! Свещеника от 14 год обслужва черквата в Гр Бойчиновци, св Георги!! Нова, направена с пари от Дарения, идва, не идва, като Бащиния муе Търпението на хората сее Изчерпило!!! Има насилие над мед лица, но този Търтей ще го на бият миряните в Бойчиновци ще го на бият жените и Бабите!!! Търси се друг Свещеник, нози е Меркантил а не Божи служител!! Настоятелството търсят друг свищеник!! Този сее Оял, гонен е веднъж от манастир и от съседно село,!!! Миряните не го искат, щего изхвърлят,!!! Ще има саморазправа,!!!

    Коментиран от #8

  • 8 681

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Свещеник иска да затваря новата черква":

    Пишете на Синода а не тук