Last news in Fakti

23 Април, 2021 09:16 2 698 7

Рецидивист нападна жена в Казанлък

  • казанлък-
  • рецидивист

Тя е с тежко заболяване и е в шок от случилото се

Рецидивист нападна жена в Казанлък - 1
Кадър Нова тв

71-годишна жена, бивш учител, бе нападната посред бял ден в Казанлък. Върху нея се нахвърлил 36-годишен криминално проявен мъж и започнал да я души. Той е дишал бронз в торбичка. Жената е с тежко заболяване и е в шок от случилото се, съобщи Нова ТВ.

„Докато си вървях по пътя, дочух някой да вика. В първия момент си помислих, че говори по телефона. След това чух думите „кръвта на Исуса, кръвта на Исуса”. Направих няколко крачки, той се обърна и връхлетя върху мен. Блъсна ме и започна да ме души с думите „кръвта на Исуса, ще те уморя”, разказа Пенка Михайлова.

„Започнах да викам, но никой не дойде да ми помогне. Мъжът ме натисна с цялото си тяло и ме душеше с ръце. Припаднах и нищо не помня. Когато дойдох на себе си, се опитах да стана. Тръгнах отново по улицата и тогава други четири момчета с бронз в ръцете си вървяха по същата посока”, каза още тя.

„В резултат на нападението в момента ми е трудно да дишам, да говоря и да се движа”, допълва още потърпевшата.

Полицията е задържала няколко човека във връзка със случая. По-късно е установено, че освен младежите е имало и друг човек. Основният, който е нападнал жената е 36-годишен криминално проявен мъж. Той е задържан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оттам съм

    9 0 Отговор
    Обикалят разни пастори лилавите,и като събереш бронз и мозъчна промивка..
  • 2 Иван Грозни

    8 1 Отговор
    Ето това са буйните младежи на ГЕРБ да които говори Борисов. Те вече започнаха да преследват и малтретират противниците му беззащитните пенсионери.
  • 3 Редови Гражданин

    5 0 Отговор
    Ман гали
    Изцерението е само новичок.
  • 4 One

    6 0 Отговор
    Кво да го съдиш такъв и харчиш парите на данъкоплатците....вкарват му главата в една голяма найлонова торба, пълнят я наполовина с любимия му бронз, връзват го към някое дърво и след час мъките му угасват. Тогава ще види кръвта на Исус наживо в циганския рай.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Доктор Менгеле

    1 0 Отговор
    Лекувам ги безплатно , ефикасно и завинаги !
  • 7 БПФ

    0 0 Отговор
    Такива направо трябва да се убивaт.