Last news in Fakti

23 Април, 2021 10:11 3 766 3

Арестуваха опасен българин в Кипър

  • арестуван-
  • българин-
  • кипър

49-годишният мъж е арестуван от полицията в град Пафос вчера следобед

Арестуваха опасен българин в Кипър - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Българин, издирван от българските власти, е арестуван в Кипър, съобщиха от полицията днес. Очаква се да започне процесът му за екстрадиция в България, информира Нова телевизия.

49-годишният българин е арестуван от полицията в град Пафос вчера следобед въз основа на европейска заповед за арест, издадена от българските власти.

Той трябва да излежи 5-годишна присъда в затвора, наложена му от съда в България за обир и кражба. Престъпленията са извършени на 19 юни 2015 г.

Българинът е задържан в ареста и се очаква да започне процедурата за екстрадицията му от Кипър, казаха от полицията.

Продължава и разследването от полицейското управление в Пафос.

В официалното си съобщение днес кипърската полиция похвали сътрудничеството между местните власти и Интерпол, довело до ареста на издирвания мъж.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стамат магарето

    2 0 Отговор
    това е град козлодуй
  • 2 ь МАЛЪК

    0 0 Отговор
    Опасен ? Щом арестувания не е Пеевски или Борисов , значи не е опасен ! Майтап бе , хора !
  • 3 ученик

    0 0 Отговор
    и какво ще ни го връщате този закоравял и задъртял криминал, ами ние какво ще го правим тука, българина е опасен защото е гладен, иска да яде големи порции, и да има ракия и чалга на живо, а няма пари за това