Last news in Fakti

26 Април, 2021 10:51 5 775 4

Наши луксозни коли се „изпаряват“ в Бурса

  • коли-
  • части-
  • бурса

Незаконно внесени от България части на превозни средства на обща стойност 3 милиона турски лири бяха иззети след полицейска операция

Наши луксозни коли се „изпаряват“ в Бурса - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Стабилни месечни доходи си осигуряват някои кърджалийци, занимаващи се с пренасяне в Турция на авточасти втора употреба, други минават границата с луксозни автомобили и се връщат без тях. Тези, които се свързани с групата в район „Нилюфер“ в Бурса, е препоръчително да спрат пътувания до Турция.

Незаконно внесени от България части на превозни средства на обща стойност 3 милиона турски лири бяха иззети след полицейска операция в Бурса, съобщават местните медии, цитирани от 24rodopi.com.

Трима души с инициали М.А. , Б. С и Й. С бяха задържани след операцията и продължават оперативно-следствените действия срещу тях. Очаква се да бъдат задържани още лица.

Полицейски екипи от Бюрото против контрабандата и Дирекцията за борба с контрабандата и организираната престъпност нахлуха в работните помещения на М. А, който действал на територията на община Нилюфер.

В хода на операцията е установено, че контрабандно внесени от България и Грузия луксозни превозни средства са били частично или напълно разглобявани и техни части били монтирани на местни превозни средства, претърпели пътни инциденти.

В резултат на претърсването в работните помещения, са намерени и иззети автомобилни части на обща стойност 3 милиона турски лири.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТЕРИКААААТ

    4 4 Отговор
    И откога е незаконно да сложиш част втора употреба? ТЕ ЦЕЛИТЕ ВИ ДЪРЖАВИ СА КОЧИНИ, ВИЕ ЧАСТИТЕ ГЛЕДАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 отворко

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТЕРИКААААТ":

    Незаконно е когато са крадени!
  • 3 в матрицата

    0 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: други минават границата с луксозни автомобили и се връщат без тях."

    До колкото знам ако влезеш с автомобил в Турция не те пускат да се варнеш без него !

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.