Last news in Fakti

30 Април, 2021 20:13 6 967 12

Верижна катастрофа с 5 автомобила (СНИМКИ)

  • е-79-
  • катастрофа-
  • коли-
  • благоевград-
  • симитли

Инцидентът е станал на път Е-79 край Благоевград

Верижна катастрофа с 5 автомобила (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС

Верижна катастрофа между пет автомобила допълнително блокира натовареното движение по главен път Е-79 между пътен възел Благоевград-ЮГ и Симитли. За щастие при инцидента няма пострадали хора, предаде кореспондентът на БГНЕС за региона. Сигнал за верижната катастрофа е подаден към 16 часа между комплекс "Монца" и тунел Железница, изпратена е линейка от ФСМП-Симитли, но пострадали няма. Нанесени са само материални щети по автомобилите.

Трафикът от края на магистрала „Струма“ се затапи, опашка е над 2 километра. Натоварено е движението и по Е-79 след Благоевград в посока Симитли, тъй като там се събират потоците от областния град и София. Един в друг са се блъснали пет автомобила, движещи се в една посока. Те са „Мерцедес”, „Рено”, „Хюндай”, „Опел” и „Мазда”. Колите са с изкривени и подбити брони, предници и калници. Два от тях са с немска и гръцка регистрации.

Петте автомобила са изтеглени на отбивка край пътя, на водачите се вземат проби за алкохол, а трафикът в посока Симитли буквално пълзи.

Верижна катастрофа с 5 автомобила (СНИМКИ)

Верижна катастрофа с 5 автомобила (СНИМКИ)

Верижна катастрофа с 5 автомобила (СНИМКИ)

Верижна катастрофа с 5 автомобила (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Произведено в България

    33 2 Отговор
    Днес не се спряхте, сякаш не сте виждали слънце и хубав ден. Всеки бърза, изнервена обстановка. Трябва да се успокои цялата тази изнервеност. Всеки бърза за да седне на масата, колкото се може по бързо и да започне да яде агнешко със зелена салата и да пие ракия и бира.

    Коментиран от #4

  • 2 кои

    2 6 Отговор
    кои сте ние и кои сме вие?
  • 3 Полудяха

    10 2 Отговор
    Пак с тая Гърция Ама нищо нека на нас тук ни е по спокойно
  • 4 Българин

    2 14 Отговор

    До коментар #1 от "Произведено в България":

    Не четеш ли,че две са с гръцка и две с немска регистрация...Ама да си пишем тука литературни съчинение на тема Бит и Душевност на Българина...Като не спазват Дистанция - ще се блъскат,то е ясно...

    Коментиран от #8

  • 5 ИВАН

    15 1 Отговор
    Живей им се на хората ... не се наживяха, не се наядаха и не се напиха, за третото да не говорим ... царя ги оправя, Бойко ги оправя ... то да бяха овце, да се кротнат и да си пасат кротко, ама то хем стадо, хем просто, еее, сори :)))
  • 6 Радо

    18 6 Отговор
    Време е да се премахнат ненужните ограничения, накъсващи движението и образуващи тапи! Време е да има глоба както за превишена скорост, така и за твърде ниска! Не може, на път с 90 да се движи някой идиот с 60 и да трупа колона зад себе си! Образуването на колона и неравномерната скорост в последствие, водят до такива инциденти, както и до рискови изпреварвания и куп още проблеми! Време е да се научат да използват намалителните и ускорителни ленти! А не да спират в платното за движение, откъдето да насмитат колите зад себе си! Вие не сте сами на пътя и не сте там на разходка в парка! Всеки който по някакъв начин пречи на останалите, е причина за подобни случки!

    Коментиран от #9

  • 7 Дидка

    5 2 Отговор
    Как е възможно това да се случи като не са пияни или дрогирани това е невъзможно от "адекватни "хора!Значи причината е в празните глави на тези водачи
  • 8 ФИТИПАЛДИ ОТ ИНТЕРНЕТ

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    ДА ДЕ АМА Е СТАНАЛО НА БГ.ПИСТА „МОНЦА”😀
  • 9 На път с 90

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "Радо":

    Значи максимално допустима скорост е 90, ако пътя, колата и моментното състояние на водача го позволяват! Не си задължен да караш с минимум 90! Не трябва да се вшачишс 40-50-60 но не е задължително да караш с 90! Правилника си е много хубав и актуално написан!

    Коментиран от #10

  • 10 Радо

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "На път с 90":

    Да създаваш колони след себе си, означава, че си проблем! И какво, като правилника го допуска, като ти си проблем и стават поразии?! Дори не би и разбрал, че някъде в колоната зад теб се е случил такъв инцидент, за който ти би имал основна вина, ако си допуснал да натрупаш колона зад теб! Но ти според правилника си прав! Теорията и практиката, не винаги са едно и също! Ако имаш технически проблем или някакъв по специфичен товар или каквато и да е друга причина, която не ти позволява да се движиш по бързо, при започване да се събират няколко автомобила зад теб, търси периодично подходящи места, за да ги пропускаш! На пътя ако спазваш правилото "не пречи" във всякакъв смисъл, ще си един от малкото добри шофьори и вероятността да стигнеш или допринесеш за инцидент, ще е минимална!
  • 11 Умрем да се влачим

    2 3 Отговор
    пред бързащи джигите...
    Хванем си тесното и го давам лежерно!
    Те да си псуват и да се блъскат у дървите...
    Нема такъв кеф!
  • 12 сноу

    1 0 Отговор
    Това са джангустани на хранилка при баба Шменкел..