4 Май, 2021 08:30 9 184 29

Съставиха актове на десетки проститутки в Пловдив

  • проститутки-
  • наркотици-
  • актове

Над 60 са актовете по Наредба 1 на община Пловдив съставени на лица, които предлагат сексуални услуги в околностите на "Скобелева майка"

Съставиха актове на десетки проститутки в Пловдив - 1
Снимка: Shutterstock

За времето от 23 април до 2 май служители ОДМВР Пловдив са провели акция за незаконно притежание и разпространение на наркотични вещества, установяване на лица, извършващи аморални действия на публични места, както и проверки на лица от криминалния контингент.

В рамките на 10 дни в момент на притежание на марихуана, бонзай хероин и таблетки ривотрил са арестувани петима души, като три от задържаните са жени. Две от тях са пловдивчанки, а третата от Стара Загора.От едно от лицата са иззети няколко блистера таблетки ривотрил. Акциите са осъществени от служители на отдел "Криминална полиция" на ОДМВР Пловдив, охранителна и общинска полиция и криминалисти от Пето РУ.

При една от проверките служители на реда се натъкнали на мъж,който в опит да осуети законовите действия на полицаите, се опитал да побегне, последвала гонка, но мъжът у когото са били открити впоследствие наркотици, е бил задържан и арестуван. При оказването на съпротива, задържаният е причинил лека телесна повреда на длъжностно лице. При контрола по пътищата са задържани двама водачи, извършили престъпления свързани с шофиране под въздействие на алкохол и наркотични вещества.

Над 60 са актовете по Наредба 1 на община Пловдив съставени на лица, които предлагат сексуални услуги в околностите на "Скобелева майка". 30 от проверените не са носили в себе си документи за самоличност, като за нарушенията е взето административно отношение и са им съставени актове по ЗБЛД. Някои от проверяваните, при вида на патрулка или униформени, са се опитали да избягат, предприемайки и пресичане на оживения път в близост до натоварения пътен възел, с което са създали и предпоставки за ПТП.

Като резултат са съставени 26 акта и фишове по ЗДВП. При акцията униформените са попаднали и на 2 души, обявени за издирване в качеството им на свидетели.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Националиста

    28 3 Отговор
    Ей тая нашата нация не се начекна!
  • 2 А защо

    51 5 Отговор
    НАП не държи сметка за приходите им?Не съм чувал някоя от тях да има фискално устройство и да издава касови бонове,иначе проверяват хора които продават стоки за стотинки през сайтовете за безплатни обяви.

    Коментиран от #16

  • 3 boiko

    29 2 Отговор
    вежте в ало бг какво става цяла софия жените са там
  • 4 АНОНИМЕН

    9 2 Отговор
    И сега за избиване на паричките за акта ще има музикален инструмен на промоция!?
  • 5 Узаконете най древната професия, както

    27 4 Отговор
    Е по света!!! По умни от нас саго измислили отдавна!!!!
  • 6 Ха ха ха

    27 2 Отговор
    Глобени по закона за движение по пътищата. :D
    МВР трябва да си сменят PR-а.Много тъпотии пишат.Всяка вечер едни коли с едни сини лампички спират при тях да си кажат две думи подават си ръчичка, или нещо друго .И изведнъж глоби.
    Пред КАТ в Пловдив продават цигари без бандерол . 20 години ги заобикалят с колите катаджиите за да не ги ударят и после изведнъж Супер акция и ги биле глобили. Смешници!
  • 7 гост

    24 2 Отговор
    Тия измамници не се наядоха !!!!!! До задниците на жените опряха !!
  • 8 сила

    13 2 Отговор
    колко ЧЛЕНОВЕ на МВР участваха в АКТОВЕТЕ.....
  • 9 Господин судия

    8 2 Отговор
    Ше може ли да заплатим в натура?
  • 10 Тошко

    8 10 Отговор
    Чалгаризацията води до това: проституция, наркотици, тъпота! Това е бъдещето което ни предлага Фърчилков!
  • 11 Павел пенев

    13 1 Отговор
    На шофьорите им взеха книжките когато не платят глобите, а сега на проститутките какво ще им вземете гнусни гербаджийски бирници.
  • 12 чикиджиятаааа

    8 0 Отговор
    едни не събераеми пари, но иначе голяма акция


    никога няма да вземете и стотинка от тия написани актове

    пиар за пред народа, но кой ли ви вярва

    сайтовете са пълни с подобни предложения

    сайтове като адам и ева защо съществуват?

    но иначе кои какво продал в оль веднага да си плати данъка, мизерницииии
  • 13 начо

    7 0 Отговор
    Ще вдигнат мъничко тарифата и пак ние ще платим

    Коментиран от #17

  • 14 питам

    6 1 Отговор
    А Мата Хари и сводника и кога? Потребителя също!!!
  • 15 Наблюдател

    8 2 Отговор
    Проституция, безработица, наркотици... Бяха необичайни явления при " лошия" комунизъм.
    30 години щатско-турска власт = 30 години надполу.
  • 16 Бат Мишо

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "А защо":

    Кът ги слушам керпедени кът тебе ми се драйфа - кви сметки да им държи на приходите НАП и какво им дава НАП насреща на тея момичета ....Като им платя с МОиТЕ ВЕЧЕ ОБЛОЖЕНИ ПАРИ със сички данъци и осигуровки КАКО ОЩЕ ДА УДЪРЖА НАП че ми е направила кефа - На жена ти кът носиш пари секи месец ЦЯЛАТА ЗАПЛАТА како отчитате в НАП- фанаха престъпниците в държавата вече - момичетата си продават задника , НЕ ЧУЖДИЯ като банкянския маркуч МА НА НЕГО МЪЛЧИТЕ ..... ЩО НЕ ГО ПИТАТЕ НЕГО ко е дал на нап от шкафа и колко са обложени ЩОТО ИСКА ДУПЕ - а на момиченцата лесно юнаци големи .....Да ви п .икая на примерните - ЕДИН ПЪТ плаща на полицията на ръка , един път не получава осигуровки и пенсия и сигурност , дай и на НАП аджийските лежачи да се отчете МИ ФАНЕТЕ я да видим как точно ще стане .... На зъболекара и лекара НИКОГА КАСОВА БЕЛЕЖКА хем е учил с МОИ ПАРИ и работи В МОЯ БОЛНИЦА ползвайки МОЯ АПАРАТУРА - що не питате там за касови бележки

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бат Мишо

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Бат Мишо":

    женените дето няма как да отидат да се регистрират КО ПРАЯТ - спират масовката остаят си редовните плащачи дето ги знаят че няма да писнат за касови бележки И КОЙ ГУБИ и остава на облизване ПАК НИЕ

    Коментиран от #19

  • 19 Бат Мишо

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "Бат Мишо":

    Кът закриха производствата - разсипаха туризма изгониха младите които могат да творят и създават БВП и сега герберясалите калинки НЯМА С КО ДА ПЪЛНЯТ ШКАФА че и кът,, държавни служители ,,НЕ ВНАСЯТ И СТОТИНКА и сега им остава да ни ровят по дупките да ни слагат касови апарати - да избягат и малкото останали жени и савсем да го ударим на ожендъряване после ...Ай познайте В МЮНХЕН колко пъти ми дадоха бележка за същата услута или в Австрия или където и да съм спрял с камиона - НИТО ЕДИН НИКЪДЕ ПО СВЕТА - ма във всичката подредена България да им сложим

    Коментиран от #20, #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Грешиш

    0 6 Отговор

    До коментар #19 от "Бат Мишо":

    Първо се чудя как разбра,че съм мъж?А толерантността която проявяваш към тези "момичета" показва,че ползваш услугите им(най вероятно воден от комплексите си).

    Коментиран от #23

  • 22 ФИНЦИ

    4 0 Отговор
    КО ХОДЯТ ПО ПЪТИЩАТА ДА ХОДЯТ ПО РАИОННИТЕ ТАМ СА А МОРАЛНИТЕ И НАРКО ПЛАСИОРИТЕ ХА ХА ХА И В БАНКЯ
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ЧОБАН

    5 0 Отговор
    ОНАНИСТИ

    Коментиран от #26

  • 26 БУБУ

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "ЧОБАН":

    СТИСНАТИ ОНАНИСТИ
  • 27 в матрицата

    8 0 Отговор
    Значи в цял свят може но в нашата страна - НЕ МОЖЕ. - защото тука работата ври и кипи всички вземаме по 5 евра заплата цъфтим и вързваме всяка година сме все по напред от другите страни ! ЕЙ МАЛОУМНИЦИ ОСТАВЕТЕ МОМИЧЕТАТА ТЕ СА ИЗЛЕЗЛИ НА УЛИЦАТА ОТ НЯМА НА КЪДЕ !!! И ТРЯБВА ДА СИ ДОСТА СМЕЛ/А ЗА ДА СИ ТАМ ! САМО ЧЕ ТУКА НАШТЕ УПРАВНИЦИ И ЗАКОНОТВОРКОВЦИ ДО ТАМ НИ ДОКАРАХА !!!!!! между другото проституцията е забранена само в 2 страни Украина и България !
  • 28 Мишо Бат

    1 1 Отговор
    Защо говорите глупости повечето?! "Момичетата" обикновено са ромки, изпратени на улицата от сутеньор. Те не го правят от "няма накъде", а защото първо не искат работа за 600 лв и второ, защото след няколко месеца ще ги пратят в Западна Европа. В България просто правят "стаж". Аз лично нямам против проституцията, жените си се занимават коя повече, коя по-малко именно с проституция, но проблемът е, че актовете са несъбираеми, защото лицата с наложени глоби често нямат официално имущество и доходи. Много по-добре би било да се наложи нещо като обществено полезен труд към някоя фирма или организация, парите от която ще постъпят в сметките на НАП или друг представител на администрацията. В момента налагаш глоба от 300 лв,, никой не я плаща, пускат нещата на ЧСИ - той няма какво да вземе. Друг момент е, че ако има какво да се вземе, проститутката си плаща глобата и продължава да си работи ... същото. 15 души х 20 лв. Няма и един ден работа...
  • 29 Тра-ла-ла

    1 0 Отговор
    Актовете полови ли бяха??? 🤭😂😂😂