Last news in Fakti

4 Май, 2021 11:20 2 518 12

Хванаха нелегални мигранти край Вакарел

  • вакарел-
  • нелегални мигранти

Те са най-вероятно от Сирия

Хванаха нелегални мигранти край Вакарел - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Заловиха нелегални мигранти край Вакарел. Повечето от тях са млади мъже, съобщи бТВ.

По-първоначална информация те са най-вероятно от Сирия и са се опитвали да се отправят към Западна Европа.

Те са отрекли да са платили на каналджии.

На място има екипи на полицията. Очаква се да пристигнат още разследващи и мигрантите да бъдат транспортирани.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 1 Отговор
    "Очаква се да пристигнат още разследващи и мигрантите да бъдат транспортирани." За настаняване в бежанския център в Бусманци.
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    17 2 Отговор
    🤔 Или Вакарел вече е на границата, или са дошли с парашути🤔 Щото Далавери Смешеньонов нали каза , че през оградата на границата вече о пиле не може да прехвръкне ‼

    Коментиран от #6, #7

  • 3 Читател

    14 4 Отговор
    Как са преминали здравата стена ( телена ограда ) по границата, за чиято нефелност алармира Елена Йончева ? Натовските политици от Гроб и Обеднелите проститутки се кълняха, че била здрава. Източиха 200 милиона за "стена" .

    Коментиран от #9

  • 4 Чук и Гек

    5 0 Отговор
    Хванаха, заловиха или задържаха? Няма никакви ,,още разследващи". Спрял ги е един полицейски автопатрул, ще ги транспортират до съответното районно, някой оперативен работник, експерт криминалист и разследващ полицай ще поработят малко, сетне ще ги настанят в център за настаняване, граничарите ще проверяват къде са направили пропуск, регистрации и кой как се уреди! някои ще получат пребиваване, друг може да бъде направен опит да го върнат обратно, но няма да стане лесно.
  • 5 Само споко

    10 1 Отговор
    А защо не поискаме помощ от руски следователи - само след 15 минути всички нашественици подробно ще разказват на кого, колко и къде са платили! За съжаление ние закрихме нашия отстров Гуантанамо и вече загубихме ноу-хауто за провеждане на разпити!
  • 6 Язък

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    "Граничарите са перфектни - браво на тях, опазиха ни границата" (г-н Бойко Борисов - днес)! Явно тези са наистина с парашут, руските тайни служби пак са ги пуснали!

    Коментиран от #11

  • 7 МАФИЯ НА ББ

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    АМА НАЛИ ВЕЛИКАТА СТЕНА ОГРАДА НА КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ВАЛЕРКАТА ОТ ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ Е ВЕЛИКА И ВСИЧКО СПИРА?????? ТОВА СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ. ТО НЕ БЯХА ТЕРМО КАМЕРИ, ОБЛИТАНИЯ И ДРУГИ МАЗНИ ЛЪЖИ. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И ШАЙКАТА.
  • 8 КуКу Къш

    2 1 Отговор
    Това е само началото.
    Сега ще пратим малкото човече Тошко Африкански да се договаря с Ердоган да си ги държи в Турция. Нали са комбина с ДПС, може пък и да успее.
  • 9 Сър Пичук

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Читател":

    Може да са влезли през Гърция или по море, откъде знаеш?
  • 10 Джорко

    4 0 Отговор
    Защо не ги закарате у Банкя?
  • 11 Хахахахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Язък":

    Споко, ще ги видим и новите.
    Нещо ми казва, че при тях нещата ще са мноооооого по-зле.
    Гответе се мноооого мигранти. Според Ердоган са около 3 милиона и всички напират към Западна Европа, а гърците нещо не ги пускат.
  • 12 ИВАН

    1 2 Отговор
    Е нали има граница, нали има Държава, нали има здрави мъже, които да ни пазят от всякаква напаст ... май при Тодор Живков все пак беше по-добре, вярно, че и тогава имаше лицемерни натегачи, които разваляха пейзажа, но поне циганията беше в пъти по-малко