12 Май, 2021 17:11 6 495 42

Нови разкрития за катастрофата с Милен Цветков

  • милен цветков-
  • кристиан николов

Секунди преди катастрофата с Милен Цветков, Кристиан Николов, подсъдим за инцидента, бил задрямал зад волана

"Секунди преди катастрофата с Милен Цветков, Кристиан Николов, подсъдим за инцидента, бил задрямал зад волана". Това разказа пред софийския градски съд Георги Иванов - приятел на Николов, съобщи dariknews.bg.

Георги е един от преките свидетели на катастрофата, при която загина Милен Цветков, тъй като се возел в колата с Кристиан и неговата приятелка Симона.

Георги Иванов си спомни, че секунди преди сблъска си гледал телефона, като с периферното си зрение видял, че наближават светофар, който свети в червено. Именно тогава погледнал към Кристиан и видял, че той е задрямал и с клюмнала глава.

Опитал се нещо да му каже, но в този момент се случила катастрофата. Според Георги Иванов колата, която Кристиан карал, се движела с около 70-80 км/ч.

Младежът си спомни, че преди инцидента той, Николов и Симона не са употребявали алкохол и наркотици, но разказа, че Кристиан не се чувствал добре сутринта преди инцидента.

Иванов обясни още, че избягал от мястото на инцидента, защото баща му не знаел, че се е върнал от чужбина в България и затова не видял дали Кристиан и Симона да помагат, защото бързал да избяга.

Младежът разказа още, че Кристиан пиел чай за успокоение, защото много се притеснявал преди изпит. В напитката имало съставката CBD, която се извлича от конопа и се продава свободно на пазара.

Вечерта преди инцидента Кристиан казал, че ще си приготви от този чай. Катастрофата стана на Великден миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адолф

    89 2 Отговор
    при Бай Ставрии...

    с вазелинче подръка :)
  • 2 Счупи тъпомера

    113 4 Отговор
    Хайде пак започнаха с герберастките измислици-премислици. Да не стане така, че медал да му дадете?
  • 3 Румбата

    111 1 Отговор
    Мале мале.. Да ги ужалиш, притеснения, чайчета, въобще не е каквото си мислехме..горките деца
  • 4 Задрямал

    95 3 Отговор
    и газ ? Хайде стига , всички видяха престъплението !
  • 5 АреМарш

    86 0 Отговор
    Даа ние също повярвахме!
  • 6 Румен

    86 0 Отговор
    Айде пак лъжи
  • 7 КОТарАК

    51 5 Отговор
    кво е виновен тоя келеш? виновни са родителите ! те са за пандиза че са го израстили такъв
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ццц

    86 1 Отговор
    хахаха, пълни глупости. Разюздените наркоманчета получили пари на тепсия, убиха човек, докато бяха пияни и надрусани, а сега лъжат, че няма такова нещо.
  • 10 де ее де

    72 2 Отговор
    След още няколко години ще докажат, че в колата не е имало никой а тя се е движела на автопилот.
  • 11 Мой

    72 3 Отговор
    Почна се. Лъжа са казаните от момчето неща. Жалко, че го карат да лъже като дърт циг. Но като знаем баща му от коя партия е, не се изненадвам.
  • 12 Корупция

    55 1 Отговор
    Това мамино синче вече трябваше да има присъда поне 25 години, но тук е герберландия.....
  • 13 Будалата

    48 2 Отговор
    Туй на тъпото сина голям лъжец излезе брей. Сега ми се бил сетил. А какво тървеха в джипа преди да избяга? Може да е бонбони луйчета а?
  • 14 Биде

    44 1 Отговор
    Не го е срам! Чудят се какви нови версии да подхвърлят само да го измъкбнат по-леко! А впрочем колко ли му струват тези„спомени” и разкрития???
  • 15 алибаба

    40 1 Отговор
    този е оневинен още когато му повдигнаха обвинение за предумишлено убийство, прокуратурата е издънена банда винаги била
  • 16 Ал Бунди

    51 0 Отговор
    Я идете петък и събота в Студентски по кръчмите да видите какви ''чайчета'' пият нашите наследници, бъдещето на България. За около половин час ще ви предложат от всички видове позната, че и непозната дрога, а милиционерите ще се завъртат гърбом и ни лук яли, ни лук мирисали...А Рашков щял ред да въвежда. Ала-бала, капан за наивници.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Милия ми той

    43 1 Отговор
    Не ве , не е виновно момчето а прокуратурата. Караш си, подремваш си, вземаш си редовно наркотиците и не си виновен. Ми то и Веждичката излезе пиян от колата си и удари полицай. Но всичко е точно.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЩЕ ИМА.

    15 1 Отговор
    НОВИ ПО НОВИ РАЗКРИТИЯ. ТОЗИ
    КАСКЕТ ЩЕ СЕ ЗАДЕЙСТВА ЗА ДА
    СПАСИ СЕБЕ СИ И ШИШИ И ДОГАН.
    МНОГО МИ Е ГОТ. ЧАКАХ ТОВА СЪС
    ГОДИНИ И МОЖЕ БИ ЩЕ ГО ДО ЧАКАМ. ЧЕСТИТО. НО е Е време за
    НАПИВАНЕ опиянение.
  • 21 Сандо

    27 0 Отговор
    Жалко за човека, който вече го няма, добър или лош, остави и деца и семейство.
  • 22 Лъчо

    21 0 Отговор
    На горкото момче му се задрямало. Няма ли съвест този свидетел. Крушата пада до дървото.
  • 23 Попов

    27 1 Отговор
    Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов- Мозъка ще бъде разпитан по делото за смъртта на Милeн Цветков. Георги Иванов е свидетел на катастрофата, която навръх Великден миналата година отне живота на журналиста.

    Иванов се е возил на задната седалка на джипа, помел Цветков на столично кръстовище. След инцидента Иванов избяга от местопроизшествието.

    За смъртта на журналиста на подсъдимата скамейка е изправен Кристиан Николов, за когото експертизи доказаха, че е шофирал след коктейл от наркотици.
  • 24 Знайко

    26 0 Отговор
    Най-веротно ЛЪЖЕ. Задрямал, незадрямал, няма значение. Причинил е катастрофа след употреба на наркотици и преминаване на червен сфетофар при което е загинал човек. Не знам на колко ще го осъдят, но такъв ЖУЛИГАН трябва да получи забрана най-малко 10-15 гадини да кара автомобил. И всички, които у нас имат забрана да карат автомобил, ако "случайно" ги хванас да шофират. Трябва да влизам затвора за толкова време за колкото им е била забраната да шофират. Без да има значение, колко време са били "примерни" и са спазвали забраната.
  • 25 Оня

    21 0 Отговор
    Те великите философи още от древността са го записали, та стигнало до днес. Каквито и закони да има, няма ли морал, нищо не става.
    Къде е моралът на нарконачето, дето няма да го тресе вина по Достоевски(Братя Карамазови), къде е моралът на лъжльото негов приятел, дето сега лъже в показанията си. Къде е моралът на прокурорите, ако получат пари и измислят нещо в обвинението? Къде е морала на съдията, ако отсъди, че малкото наркоманче е невинно? Къде е моралът на бащата на наркоманчето убиец-депутата от герб? Питам, дами и господа, читатели?! М'атряла....

    Коментиран от #28

  • 26 Народен Съд

    33 0 Отговор
    Задрямал бил,от три вида наркотик! Ей,съда и прокуратурата КОЛКО ОЩЕ ЩЕ СЕ СЪДИМ? Куче и коте да си в България- повече права имаш.Сега ще се разболее....и протакване 20 години! Искам тоя да е в Китай...
  • 27 Митко Халачев

    16 0 Отговор

    До коментар #19 от "Сандо":

    Айде, айде! И вие, циганите не сте по-добри. Спомни си ония, дето по заповед на умрелия ви цар Киро сгазиха момчето на тротоара!
  • 28 Jghjh

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Оня":

    Какви братя Карамазови?
  • 29 Защо всички като идат в съда се крият

    19 0 Отговор
    Нали уж са невинни
  • 30 !!!?

    26 0 Отговор
    Най-новата лъжа на адвокатите на убиеца на Цветков, за да го отърват от затвора !!!?
  • 31 Мим33

    28 0 Отговор
    Не знам имали свестен човек да се връзва на думите на тия наркоманчета. Това мамино синче отдавна трябваше да лъска норовете в пандиза до живот,а тия лъжисвидетели също,поне за 20 години..
  • 32 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    26 0 Отговор
    В края на краищата, всеки сам си носи кръста! Зорлен е убил човек! Надрусал се като свиня с наркотици и после заспал на волана! Ами много ясно е осъзнавал в момента преди да се надруса, когато е бил в ясно съзнание, какво може да му се случи след като се надруса! Ето това е съвременния профил на богаташките синчета - родителите им ги глезят, за да може да им посинее кръвта, да свикват да гледат отвисоко на всичко и всички. Мамино, ти няма да се снижаваш ниско в тревата с голтаците! Да, вместо да ги възпитават, те ги глезят. Родителят има як гръб и е някакъв големец, защото сам си е създал всичко. Независимо дали е в честен или в престъпен бизнес. Глезеното синче никога няма да стане като бащицата, защото е свикнало и възпитано всичко да получава наготово! Човек приема за даденост това, което му предлага живота, особено ако е наготово. И когато няма контрол от опиянения от бизнеса си родител, нещата ескалират. Но всеки сам си носи главата! Правил си чайчета, много бил притеснен за изпита, видиш ли ти! И затова взел не един, а няколко наркотика! Накрая всеки сам си плаща сметката!
  • 33 кочо

    20 1 Отговор
    и тримата са за затвора-съучасници пък и бяга.
  • 34 ббб

    12 1 Отговор
    Може да е било поръчково убийство, но тия келеши от страх и притеснение са се дрогирали преди умишлената катастрофа! Въпроса е , кой е поръчителя ????
  • 35 ИВАН

    18 0 Отговор
    Абе много съмнителна катастрофа, нищо чудно и да е опит за сплашване, който е завършил фатално ... толкова престъпни мозъци се навъдиха, че нищо не ме учудва ... а иначе - това е мега нагло келешче ... ок, разбирам, че си дрогиран, разбирам че си и пиян, ама дори и тогава човек може да се владее, колкото да оцелее и да не погуби и другите, а на това хич не му и пука
  • 36 АМИ

    14 1 Отговор
    ТОЯ ВЕЧЕ Е ОПРАВДАН ОТДАВНА , СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ЗАМАЖАТ НЕЩАТА ,ЗА ПРЕД ХОРАТА !!!!
  • 37 asd

    14 1 Отговор
    Моя въпрос пък е, как аджеба се заспива с коктейл от наркотици, тоя младеж толкова наркотици е взел, че сиг няма да може да заспи една седмица.
  • 38 3333

    17 1 Отговор
    Абе CBD и трева са две различни неща, ДОЖИВОТЕН за тоя и родителите му!!!
  • 39 невинен е

    3 6 Отговор
    пуснете го да си ходи
  • 40 дявола

    14 0 Отговор
    Голям сценарий няма що ако беше дете на някой друг досега да беше осъден поне 20г затвор но нали е на измамници извлекли милиони за тях няма съд.Друг свидетел ще каже че е пил малко разреден айрян който му помага за освежаване на това което го няма(МОЗЪК)
  • 41 В е л и к и я

    14 1 Отговор
    Нито това коп...це си е гледало в телефона нито убиецът е бил задрямал ..Ако го е видял макар както казва с периферното си зрение , периферно но сам казва че го е видял задрямъл и то пред светофара веднага би трябвало да му се развика Кристияне , Кристияне .. а и другата наркоманка отпред би видяла и щеше да го дръпне .. Та или трябва да го осъдят за лъжесвидетлстване или да го осъдят за съучастие в убийство защото като уж го е видял да е клюмнал го е оставил да си кара така виждайки че навлиза в кръстовището където има спраяли коли а и преминаващи пешеходци....И тримата трябва да бъдат тикнати задълго зад решетките , единия за убийство и като физически извършител а другите като подстрекатели и съучастници , това е планирано от тримата .. на този ден да убият някой и изпълнено напълно осъзнавайки къкво правят ...!
  • 42 Това

    14 1 Отговор
    не са никакви разкрития, а си е чисто нагло лъжесвидетелстване. И трите мамини и таткови дечица трябва да понесат съответната отговорност, в противен случай най-вероятно ще ги накаже съдбата.