14 Май, 2021 09:15 8 355 27

Бруталният изнасилвач Гаргамел с първи думи от съда

  • илко тонев-
  • гаргамел

Той смазва от бой една от секс робините си, докато тя не изпада в кома, след което я захвърля пред Спешното в Бургас

Бруталният изнасилвач Гаргамел с първи думи от съда - 1

Разследваният като един от най-бруталните изнасилвачи в историята на Бургас – Илко Тонев – Гаргамел, най-накрая се изправи пред Бургаския окръжен съд. След мистериозното му бягство от страната и три години разтакаване между българските и холандските власти, европейската заповед за арест бе изпълнена и той най-сетне бе екстрадиран от Нидерландия, предава "Флагман".

Вчера обаче процесът срещу него претърпя фалстарт заради отсъствието на единия от членовете на съдебния състав поради заболяване.
Тонев е обвинен в престъпление срещу жена, извършено с изключителна жестокост през 2017 г. Гаргамел не отговори на журналисти дали съжалява и изпитва ли наслада, докато тормози жертвите си. На въпроса обаче дали синът му е участвал заедно с него в блудствата, за които е разследван в Холандия, Гаргамел процеди през зъби: „Я не говори глупости!“

Илко Тонев видимо не бе очарован от отлагането на делото, тъй като най-вероятно е очаквал отново да си издейства по-лека мярка за неотклонение. Сега обаче ще му се наложи да потърка наровете в Бургаския затвор и да постои доста в лошите условия, от които се оплакваше в Холандия.

Според огромен брой доказателства през 2017 г. Гаргамела смазва от бой една от секс робините си, докато тя не изпада в кома, след което я захвърля пред Спешното в Бургас. Изпочупени зъби, разбит череп и ребра, прорезни рани по корема и врата, изгаряния, пукнат бял дроб, обезобразено лице, което прилича на пихтиеста маска, синини и хематоми по цялото тяло – това е част от животинското отмъщение срещу Маргарита, която прави опит да избяга от изверга-сутеньор.

Вчера Маргарита не дойде в съда, защото все още не може да се справи с психическата травма, която ѝ е нанесъл Илко Тонев с издевателствата си, нейната майка обаче бе категорична, че ще искат възможно най-тежкото наказание за насилника на дъщеря ѝ.

До ден-днешен Гаргамел не си е признал дори пред адвоката си за нито едно от извършените престъпления. В Холандия обаче извергът се хвалел, че в България го издирват за зверско престъпление и заплашвал жриците, че ако отказват да работят за него и му противоречат, ще имат същата съдба.

В началото на февруари стана ясно, че в Холандия също се води разследване срещу Гаргамел и са се появили нови жертви на жестокостите му.

Според информацията пред холандската полиция се е явила нова жертва на изверга. Това била млада полякиня, която разказала за зверствата, които Гаргамел и непълнолетният му син извършвали спрямо нея. Жената отишла доброволно в дома на Илко Тонев, защото нямала къде да остане и в началото всичко било наред. Един ден обаче се появил клиент и тя била принудена да проституира.

Полякинята разказала пред разследващите, че когато отказвала да приеме клиент, била жестоко пребивана и пробождана с остри предмети, показала и белезите от нараняванията. Жертвата твърдяла, че Илко Тонев и синът му многократно са я изнасилвали през времето, когато е живяла в дома им. Един ден успяла да избяга с помощта на свой клиент и се явила в полицията. Там тя съобщила, че освен нея е имало и други момичета, на които Тонев бил сутеньор и всички били малтретирани.

През януари месец Тонев има и друга изцепка – задържан е от властите в Холандия в момент на управление на микробус с фалшиви номера. Прекарал е известно време в ареста, по-късно обаче е освободен с мярка подписка.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генералът

    121 1 Отговор
    Трябва да се върне смъртната присъда за такива.

    Коментиран от #26

  • 2 ликвидатор

    93 0 Отговор
    такива трябва да бъдат ликвидирани при опит за бягство или съпротива при арест...и до живот му е малко...
  • 3 Киро Жарта

    47 1 Отговор
    Сега че му се откл€цам на този
  • 4 Прогноза

    65 0 Отговор
    Въпреки свидетелствата, синчето изобщо не е арестувано. Вероятно ще продължи делото на баща си.
  • 5 Мъж

    72 0 Отговор
    Няма ли кой да го свитне този Гаргамел и всичко приключва

    Коментиран от #25

  • 6 гост

    10 28 Отговор
    Ами като ходи да си дава г.за под наем и логичното се случва.
  • 7 Bai Nudals

    3 40 Отговор
    Ей вие от флагман сте страшно долни. Сложихте въжето на човека по най безпардонен начин. Никога не съм го чувал тоя нито,за случай като този съм чувал.

    Коментиран от #15

  • 8 Bai Nudals

    4 27 Отговор
    Флагман е Бургаският "пик" не им вярвайте и дума на тия. Изпълняват поръчки на корумпирани,прокурори и полицаи. Пишат свободни съчинения. Не бил си още признал,ама се бил хвалел в Холандия,и те как разбраха. Нямат никаква,мярка тия намесват деца всичко,само и само да чернят някой.
  • 9 Гаргамел

    24 3 Отговор
    Айде давайте ги тоя на гей парада в бс сега за общо ползване, изрод
  • 10 Кике

    20 2 Отговор
    Още един изверг да хрантутим. Това проституцията трябва със смърт да се наказва, що за жена иска да я правят на парцал и да се гаврят с нея. Тежки съдби на изгубени души
  • 11 Гост

    20 0 Отговор
    Дано в панделата да му пръснат гъзера
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Еманация на християнството

    6 1 Отговор
    Отец и син...самия светият дух го няма
  • 14 Тези

    0 11 Отговор
    жени няма ли какво друго да работят?Като си решила да ставаш проститутка ще бъдеш унижавана.Логично е.
  • 15 Напиши му името

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Bai Nudals":

    на латиница и виж какво пишат чуждите медии. И снимки има.

    Коментиран от #16

  • 16 Bai Nudals

    1 4 Отговор

    До коментар #15 от "Напиши му името":

    Ти чети,тия какво пишат флагман. Всяко изречение им е лъжа.

    Коментиран от #17

  • 17 Не коментирам

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Bai Nudals":

    Флагман. Казвам, че в чуждите медии, и то от различни държави, има много статии по случая. И снимков материал.

    Коментиран от #19

  • 18 Гаргамел проговори

    0 3 Отговор
    Смърфиета си е виновна!😂😂😂😂
  • 19 Bai Nudals

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Не коментирам":

    Не намерих,нищо.

    Коментиран от #21

  • 20 Напиши името

    0 0 Отговор
    на латиница.
  • 21 ИМЕТО,

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Bai Nudals":

    а не прякора.

    Коментиран от #23

  • 22 БПФ

    4 0 Отговор
    Тоест първо нашите, после холандските власти са го задържали и са го пускали ???? Разбирате ли сега защо има подобна престъпност ??? Тоя още тук е трябвало да му дадат доживотна... и не в затвора да лежи, а в урановата мина, докато пyкне !!!
  • 23 Bai Nudals

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "ИМЕТО,":

    Да името...

    Коментиран от #24

  • 24 Тогава пробвай друго

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Bai Nudals":

    Напиши името в търсачката и влез в "снимки". Оттам, като кликнеш на снимките (на жертвата), ще те препрати към статиите. Толкова от мен по въпроса. Ако и така не откриеш статиите, не знам. Може да имаш някакви ограничения в настройките на търсачката (напр. на какви езици да търси резултатите).
  • 25 tato

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мъж":

    То няма кой да свитне онези на върха където изнасилват цял народ, та за този боклук ще се хаби некой
  • 26 BigBulgarianBoss

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Генералът":

    Неееееее малко ще му е!! Стига и ти. Толкова лесно да се размине
  • 27 МадафакаДонкеле

    0 0 Отговор
    Няма ли кой да го заколи в кауша?