25 Май, 2021 11:06 3 103 20

Бездомни кучета нахапаха жена в Мездра

  • нахапана-
  • кучета-
  • мездра

Заради случилото се жената изпитва страх да излиза от апартамента си. А на мястото, където е нападната, редовно минават деца с велосипеди, които са гонени от кучетата

Бездомни кучета нахапаха жена в Мездра - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Глутница кучета нападнаха и нахапаха жена в Мездра. За това сигнализираха зрители на NOVA в рубриката "Моята новина". Инцидентът е станал в централната част на железничарския град в близост до старо и необитавано общежитие. Случаен свидетел едва успява да спаси жената от агресивните животни.

„Отивах в посока центъра и срещу мен се появи съседка от квартала, която отглежда кучета. Тя ги водеше на повод, а около нея скачаха около 5-6 улични кучета, които тя храни. Опитах да мина по-встрани. В момента, в който наближи, уличните кучета я заобиколиха, втурнаха се към мен и ме нападнаха. Ухапаха ме по крака”, сподели нападната жена.

Двете със съседката ѝ опитали да разгонят глутницата. Заради случилото се жената изпитва страх да излиза от апартамента си. А на мястото, където е нападната, редовно минават деца с велосипеди, които са гонени от кучетата.

„Един проблем може да бъде решен само с много усилия от всички страни. Имаме два приюта, които са пълни. Отговарят на всички изисквания. Имаме случаи на ухапвания, но това се дължи на недобросъвестни граждани, които си отглеждат бездомни кучета”, смята кметът на Мездра Иван Аспарухов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Абе

    23 5 Отговор
    После да няма рев, защо някой видиш ли тровил "кученцата"
  • 4 123

    20 1 Отговор
    Който иска куче: прибира си го вкъщи.Заради пишман кучкарите има такива новини.
  • 5 Палец нагоре

    17 3 Отговор
    Като сте толкова загрижени за кучетата си ги приберете у вас !
  • 6 Иван Грозни

    8 4 Отговор
    Това са четирикраките последователи на Тиквуний. Могат да се разправят със всеки който е против ГРОБ/особено възрастни и жени/. Да не говорим за двукраките кучета които за сега са на каишка.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гошо

    4 4 Отговор
    Антифриза ги лекува отлично
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Pamuk

    4 1 Отговор
    Журналистите на Нова имат капацитет само за подобни новини
  • 15 мнение Възмутен

    11 2 Отговор
    Защо триете?Кое не е вярно на #1357!?Всичко е точно.Има починал нахапан българин ,след завръщането му в България!Кой се погрижи кучетата да бъдат умъртвени.Никой!Вой до небесата от фалшиви защитници на кучета.Въпросът опира до пари,които се дават за кучета,от някакви организации,но не и пари за здравето на ЧОВЕКА.Значи, човек маже да бъде хапан и умъртвен от глутница кучета или едно/тези от забранените породи/,и ние трябва да ръкопляскаме и да поощряваме убийците кучета на ЧОВЕЦИ.Имате ли малко срам, признаване на вината си ,или слугувате на тъпите сащ.Видяхме ги колко защитават ЧОВЕЦИТЕ.Така България няма да върви никога напред.Всеки нормален българин изпитва потрес и погнуса когато вижда че кучето е преди ЧОВЕКА и Човешкия живот.А вие изтривайте коментариите.Но от триенето истината няма да я скрием.Ще уведомим всички международни организации, че в България не се зачита Човешкия живот и се предпочитат кучета пред едно изоставено дете.
  • 16 Мнение

    2 1 Отговор
    Това коя тема подред е ?
  • 17 подкрепа

    5 1 Отговор
    Подкрепям 1357 защото, който пренебрегва Човека просто не принадлежи към Човешкия род.Докато няма политика към кучита и котки/също толково опасни,предизвикващи болести;прочетете/,няма да има преустановяване на тази объркана любов към кучета.Коментарът е точен.Има изоставени деца.Вместо кучета ,отгледайте поне едно изоставено дете.Пари за кучета има ,а за изоставени деца няма!Срамота!
  • 18 Българин

    4 2 Отговор
    Оф пак ще трябва да вадя кренвиршите и стрихнина...
  • 19 2121

    5 1 Отговор
    Кучета, глутници, трябва да бъдат уловени и умъртвени.Чий живот е по ценен?!На кучетата,или на Човека?Кучетата предават кучешка тения.От нея се умира ,ако не се оперира навреме.Прочетете,а не да триете,ценна информация.Тази противна мода да се гледат кучета и котки дойде от тъпите сащ.Какво полезно може да предложи страна с посредствено образование, без религия/25 престъпни секти/,нито един филм за грижата за болни и изоставени деца, а за кучета.Не виждате ли какво предлагат от сащ-кучкарници, неграмотни негри и бели негодници.И Б. Борисов гледаше някакви кучета,но не това му помогна ,а напротив ,да загроби България.Българите от грижовни родители ,се отказаха от гледане на деца и се хвърлиха да гледат по апартаментите си кучета и котки.Смрад, бълхи ,изпражнения навсякъде по стълбища, по тревата, по тротоарите.И заради справедливата критика и възмущение на много ухапани ,и дори платили с живота си ,вие триете коментари,на хора които виждат вредата от гледане на куче вместо на изоставено дете.Жалки сте!
  • 20 жител на Мездра

    1 0 Отговор
    Кмете, да не забравиш да нахраниш кучетата около пл."Македония".
    Ти и ОС тотално отсвирихте тази част на Мездра.