Last news in Fakti

2 Юни, 2021 14:37 4 923 5

Среднощен екшън в Сапарева баня

  • екшън-
  • джип-
  • сепарева баня

Шофьор с джип “Мицубиши” блъсна оградата на къщата на Лъчезар Цонов в кв. „Гюргево”, удари паркиран лек автомобил “Опел” и избяга

Среднощен екшън в Сапарева баня - 1

Среднощен екшън се разигра в Сапарева баня, шофьор с джип “Мицубиши” блъсна оградата на къщата на Лъчезар Цонов в кв. „Гюргево”, удари паркиран лек автомобил “Опел” и избяга, пише struma.bg.

Докато се изтеглял от местопроизшествието, водачът се ударил и в оградата на училището, изоставил джипа и потънал в неизвестност. Вчера полицаи го издирваха.

Вчера все още личаха следите, оставени от гумите на джипа в зелената площ на двора. Цонов позвънил на телефон 112 и съобщил за случилото се.

Малко преди инцидента също бил подаден сигнал до полицейския участък в Сапарева баня от горски служители в местното горско предприятие, че джип “Мицубиши” без регистрационни номера, пълен с крадени дърва, се движи по улиците на кв. „Гюргево”. Горските се опитали да го спрат, но шофьорът натиснал газта и избягал.

Оградата на къщата, през която влетял в двора камикадзето, вчера беше възстановена.

Полицаи от РУ – Сапарева баня открили смачкания в лявата част джип, забит в оградата на някогашното училище в квартала. Джипът е докаран в двора на КАТ-Пътна полиция в Дупница и е оставен на отговорно пазене като веществено доказателство.

Вчера шофьорът на джипа беше издирван от полицията в Сапарева баня.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циганизация БГ

    19 0 Отговор
    Крадени дървета, срщайте се 'къв е и дали и книжка има, а за промилите само, ще гадаем над 2 или над 3 ?

    Коментиран от #4

  • 2 УЖАС НА

    4 0 Отговор
    УЖАСИТЕ😬
  • 3 Гост

    6 0 Отговор
    Баце добре ви казва,че матяла е лош
  • 4 хелзински

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Циганизация БГ":

    да знаем го етноса но пидофелията и рязяне на несвои дърва са им традиция -туй не е кражб"а
  • 5 факт

    0 0 Отговор
    И що си мислите ,че всички требе да знаем ,кой е многоуважаемия Лъчезар Цонов ? Що не написахте името и на шофьора ?