7 Юни, 2021 07:41 2 606 5

Съдът ще разгледа мярката за неотклонение на обвинения в убийство на 7-годишно момиченце в Самоковско

  • самоков-
  • ковачевци-
  • убийство

Жестокото престъпление беше извършено в село Ковачевци

Съдът ще разгледа мярката за неотклонение на обвинения в убийство на 7-годишно момиченце в Самоковско - 1
Снимка: БГНЕС, изображението е илюстративно

Очаква се Софийският окръжен съд да разгледа мярката за неотклонение на 15-годишното момче, обвинено в убийството на 7-годишно дете в самоковското село Ковачевци.

Престъплението е извършено в нощта срещу събота, като тялото е било открито в дома на тийнейджъра, който е и роднина на жертвата.

Младежът е с повдигнато обвинение за умишлено убийство, а след случилото се близки и роднини на момиченцето излязоха на протест. Те настояват за справедлива присъда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gggw

    6 0 Отговор
    кой ги измисли тия тъпотии - мярка за неотклонение ? съдът направо да му гледа присъдата а тва дали да стои в ареста не виждам какво има да му се гледа от когото и да било???
  • 2 Охоооо

    4 0 Отговор
    Интеграция А? Оставете мешерето да решава! Прокуратурата да не се меси във вътрешните работи на външните пришълци! Естествения подбор е в пълна сила!
  • 3 Чочо

    6 0 Отговор
    Колко станаха вече подобни престъпления? Трябва по сурови наказания.
  • 4 БХК

    2 1 Отговор
    Статията да се разбира така:
    Поради неспирните атаки от БХК, Америка за България, Евро-рома и т.н., НИЕ, правораздавателните органи ще свикаме заседание, на което съвсем демократично ще пуснем момчето под ПОДПИСКА. След това ще "разтегнем" делото до безкрайност, докато не намерим някой българин, който да си "признае" за това убийство и да го тикнем в затора.
  • 5 Вчера някой спомена

    0 0 Отговор
    за случая с убитата на Санторини българка. Забрави само да каже, че "...„Та неа“ излезе с опровержение на фалшивата новина. Ето какво съобщава медията:

    През последните няколко часа гръцката полиция, съдебните власти поставят под въпрос точността на информацията на българската медия, че млада жена на име Светлана Иванова е била намерена мъртва в Санторини на 20 юли с „счупен врат“.

    Подобен инцидент не само се отрича от компетентните гръцки държавни служители, но се уточнява, че жената на снимките, която е посочена за жертва е руският модел Октавина Максимова, която се радва на изключително здраве!"