Last news in Fakti

7 Юни, 2021 16:41 2 001 4

Искат по-лека мярка за майката на убитите деца в Сандански

  • кристина дунчева-
  • сандански-
  • убити деца

Двете ѝ деца – на 5 и на 3 години, бяха убити по особено жесток начин на 19 ноември миналата година в къщата на баща им в Сандански. Обвиняема за престъплението е тяхната майка

Искат по-лека мярка за майката на убитите деца в Сандански  - 1
адвокатът на Дунчева Миньо Алексиев Снимка: БГНЕС

Защитата на майката на убитите деца в Сандански иска по-лека мярка за неотклонение. Причината е влошеното ѝ здравословно състояние. 32-годишната Кристина Дунчева днес беше доведена в съда, съобщи бТВ.

Повече от два месеца тя прекара в следствения арест в Благоевград, а в началото на февруари беше преместена в психиатрията към затвора в Ловеч.

До 10 май Дунчева е била там, след което е върната в ареста в Благоевград.

Двете ѝ деца – на 5 и на 3 години, бяха убити по особено жесток начин на 19 ноември миналата година в къщата на баща им в Сандански. Обвиняема за престъплението е тяхната майка.

Адвокатът на Кристина Дунчева заяви, че тя няма спомен за случилото се.

Майката бе завела дело за домашно насилие срещу бащата на децата си – Георги Трайков, две седмици преди убийството. Докато бе в ареста тя успя да го спечели.

Трайков бе осъден на глоба от 1000 лева плюс разноските по делото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каква

    9 6 Отговор
    по - лека мярка за детеубийца , заклала собствените си деца ?
  • 2 хнрр ххгтх

    6 4 Отговор
    Тази жена явно не е добре психически. Жалко за дечицата. Мъжа й трябва да бъде съден, а тя да лежи в психиатрията.
  • 3 Ако вярваме на Съдбата

    2 2 Отговор
    Трябвало е да ги убие,точно в този момент и точно по този начин.Ако не вярваме,просто ще драскаме каквото ни се драска и пак нищо ново под слънцето..
  • 4 Колко по-лека

    1 0 Отговор
    Да я хвърля от балкона ли?