Last news in Fakti

24 Юни, 2021 07:59 3 111 22

Гледат ключова експертиза по делото "Милен Цветков"

  • милен цветков-
  • кристиан николов

Според защитата на Николов с експертизата ще стане ясно дали е причинил смъртта на телевизионния водещ умишлено, каквото е обвинението

Гледат ключова експертиза по делото "Милен Цветков" - 1
Снимка: БГНЕС

Ключова експертиза се очаква днес по делото за смъртта на журналиста Милен Цветков. Вещите лица трябва да представят пред съда резултатите от изследването за психологическото състояние на подсъдимия Кристиан Николов. Според защитата на Николов с експертизата ще стане ясно дали е причинил смъртта на телевизионния водещ умишлено, каквото е обвинението.

Милен Цветков загина навръх Великден миналата година, докато чака на червен сигнал на светофар в София. В колата му се вряза джипа на Николов с близо 100 километра в час. Друга експертиза доказа, че по време на трагедията подсъдимият е бил употребил три вида наркотици.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    51 1 Отговор
    Абе тоя докога ще го мотаят,ами той отдавна трябваше да е в някоя мина да копа и там да търси наркотици ,докато ги открие...
  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    39 2 Отговор
    Деянието е настъпило СЛЕД УМИШЛЕНО НАРУШАВАНЕ НА НЯКОЛКО ЗАКОНА !!!! Което го прави УМИШЛЕНО ! А, че не точно Милен е бил цел на деянието е друга теза!

    Коментиран от #5, #7, #13

  • 3 КВИ ЕКСПЕРТИЗИ, КВИ ПЕТ ЛЕВА

    38 0 Отговор
    У КАУША ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО
  • 4 русенец

    35 0 Отговор
    ...а иначе в Бг имало най-много юристи на глава от населението. За какво са ни когато няма правосъдие?
  • 5 Нбцкк

    9 12 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Що всеки българин е завършил право, а "колега"? Не е умишлено и толкова. Няма практика в тази посока. И до ВКС ще стигне заради това. Имаме тепърва апелация и чак след това. Един вид ще минат още около две години. Накрая ще се признае за виновен, ще му праснат 10 преди редукцията и след още две ще е вън, защото е висял по арести или под домашен арест във времето напред. Ама понеже всички сте философи и разбирачи....ей заради това сме на тоя хал.

    Коментиран от #11

  • 6 asd

    17 2 Отговор
    В България едно дело, вземе ли да се протака с години, е ясно, че и двете страни се чудят как да изкарат невинен виновния, както в повечето случай. Иначе ако беше някой, без "подкрепа от родители престъпници и предатели на родината" да беше в затвора до месец максимум.
  • 7 ххх

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Гледай си политиката и не се занимавай с неща които не са за главата ти !

    Коментиран от #12

  • 8 бачо

    11 0 Отговор
    Толкова ли са тъпи тия политици и съдии и всички там по върховете,нали ви е ясно че който е употребил алкохол или някакви наркотични вещества и след това се е качил да шофира колата го прави умишлено и след като е направил ПТП какво го мотате,ама явно не искате да промените тия закони ,защото когато тия по върхушката ги нарушат да могат да се отърват безнаказано,а народа кучета го яли
  • 9 Бръм

    7 0 Отговор
    Каква експертиза пак - друсан, качва се да шофира. Направено е с умисъл. Дали после видял, спал или си е цъкал по телефона с 100км/ч не е умаловажаващо, а утежняващо обстоятелство. Отговорност на всеки шофьор е да управлява превозно средство с бистър ум и добро здраве!
  • 10 3вида

    8 0 Отговор
    Що го писаха с 99км/ч а?! Щото закона от 100 нагоре май е друг ,налЕ?
  • 11 БАЙ Х@Й ‼️

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Нбцкк":

    Ами защото едни завършили право се чудиха ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ или НЕУМИШЛЕНО е деянието когато в една кръчма един каза "ще Ви избият бе ей!" , отиде си в къщи , взе си ловната пушка и се върна , и гръмна един от компанията !!!!!

    Коментиран от #18

  • 12 БАЙ Х@Й ‼️

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "ххх":

    Значи ли ,че нямам право на мнение по значим за обществото въпрос !!!!???? Що не кажеш на ман галите да не гласуват, като не знаят за КАКВО са изборите и за КОГО са гласували ????!!!!
  • 13 Загрижен

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Пич разграничавай нещата. Пред съда двусмислие не може да има. Този го съдят за умишлено убийство, а не за умишлено погазване на закони. Писах го и преди. Няма как да се докаже тази теза. И точно заради това ще бъде оправдан. Е така работи нашето правосъдие. Ама тук е платено на обвинението за тази абсурдна теза!!!

    Коментиран от #15, #16

  • 14 Реалист

    0 0 Отговор
    Ако Слави лично не осъди това наркоманче, ще ме е срам че съм гласувал за него!!!
  • 15 Герджиков

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "Загрижен":

    Точно там е проблема. По същата логика, по която и небостъргача Златен Век е законен. Както е законно да се застрояват зелени площи и детски площадки. Защото законът е писан от мутрите, които същите и сега под различни партии искат да влязат в парламента
  • 16 БАЙ Х@Й ‼️

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Загрижен":

    Точно в това е проблема ! Този не е килър извършил планирано убийство !
  • 17 JEFF

    3 0 Отговор
    Как миналата година ? Това стана през 2019. Две години не може да се осъди убиец . Срамота !

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 БАЙ Х@Й ‼️

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "JEFF":

    Ами явно статията е от 2020, а сега просто е препечатана !
  • 20 ЕХАА

    1 0 Отговор
    ТОВА ДЕЛО , ЩЕ СВЪРШИ ТЪЙ КАКТО НАМЕРИХА ЧЕРНАТА КУТИЯ НА СВАЛЕНИЯ НАШ МИГ !!!!
  • 21 Гошо

    0 0 Отговор
    А, че много са се разбързали бе, къв е тоя зор та те ще приключат делото до 10-15 години!?!
  • 22 сороснерес

    0 0 Отговор
    Тоя след още 1-2 години протакане на делота ще излезе под домашен арест..всичко е платено..Трябва да се проверят имотното състояние на съдьи и прокурори на всички нива,там има много гнили ябълки..Забравихте ли убийство в Борисовата градина..Убиеца живурка си...под домашен арест е..А Пол Фрийман..и този убийца пуснат преди да изтече срока който излежаваше..Сега ще съди България ..за тормоз. Български Хелсингския комитет го номенира за човек на годината...УЖАК..В Унгария Орбан изгони Сорос, а в БГ нпо правят каквото си пожелаят, съдьи чести гости на техните семинари..