24 Юни, 2021 13:37 3 221 9

Шофьор от Ямбол удрял в движение патрулка, за да избяга

  • патрулка-
  • преследване-
  • проход на републиката-
  • гурково-
  • ямбол-
  • птп

Избягалият водач, осуетил проверка в Прохода на Републиката, все пак бил издирен и заловен

Шофьор от Ямбол удрял в движение патрулка, за да избяга - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Водач на лек автомобил е опитал да осуети полицейска проверка като е блъскал неколкократно патрулния автомобил, съобщиха от ОДМВР - Велико Търново.

Случката се е разиграла вчера около 14.30 часа в Прохода на Републиката. Малко след село Вонеща вода в посока Гурково полицейски екип на Районно управление - Велико Търново е предприел проверка на паркиран в близост до пътното платно лек автомобил с британска регистрация.

При приближаването на униформените водачът стартирал двигателя и потеглил в посока Гурково. Същият бил последван от полицейския автомобил, като многократно са му подавани звукови и светлинни сигнали за преустановяване на движението.

Водачът не само, че не изпълнил полицейското разпореждане, но и ударил многократно странично полицейския автомобил, опитвайки се да го измести от пътното платно.

В резултат на това е спукана гума на служебното возило. Незабавно цивилната кола е обявена за издирване в цялата страна. От проведените действия по разследването автомобилът е установен изоставен в района сливенското село Крушаре. Извършен е оглед. По-късно същата нощ в дома си в Ямбол е установен и 28-годишният водач. По случая е започнато следствено дело под наблюдението на Районна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Честито

    18 1 Отговор
    Возило с английска регистрация (вероятно с десен волан), екшън на пътя - Водеща вода, Крушаре-Сливен, после Ямбол...тук намирисва на леко тъмен агресор-гастарбайтер от Албиона. Нерде Ямбол-нерде Стамбул, как пък шерифите не са произвели един изстрел при такава "бърза и яростна" гонка....много Х неизвестни има в тази статия.
  • 3 Тра-ла-ла

    6 7 Отговор
    А какви са доказателствата за това? Възможно ли е полицаите да са се опитвали да го изблъскат от пътя за да го спрат и сега да послъгват?

    Коментиран от #4

  • 4 Хъхрх

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тра-ла-ла":

    Патрулките са с регистратори, ама трудно ще се види кой кого. Ако са си носили микрофоните може да иска да му извлекат запис и ще се чуе по приказките им, ама прокурора или съдията трябва да са доста либерални, че да го уважат като искане. Иначе камерите ще смъкнат.

    Коментиран от #7

  • 5 eeeeeee

    2 4 Отговор
    Браво пич евала ела да те почерпя една ракия.....
  • 6 джинджифила

    10 0 Отговор
    Всички наши сънародници с дъх на ром и джинджифил не щат и да чуят за нещо, наречено "шАфьорски курс", щото там безплатно не може, и с брано джелезо не става....та затова така! Да не говорим за липсата на всякакво образование и поради липса на контрол и затвор за подобно престъпление, такива избиха доста невинни хора !
  • 7 Още един,

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хъхрх":

    като теб защитник на беззаконията на патладжаните .
  • 8 КРОКОДИЛА

    1 1 Отговор
    ЗАЩОТО ГЛОБЯВАТ НЕВИННИ ХОРА .........................
  • 9 Вампир

    1 0 Отговор
    На такива изроди мястото им е в ДРАНГОЛНИКА!!!
    Те убиват невинни!
    В Англия дали ще блъска патрулни коли тая "подметка".