Last news in Fakti

30 Юни, 2021 21:35 2 477 1

Жена бере душа след зверски сблъсък край Стражица

  • катастрофа-
  • стражица

Пострадалата е откарана за преглед във великотърновската болница. Там е установено, че тя е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота

Жена бере душа след зверски сблъсък край Стражица - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Пътничка в микробус е с опасност за живота след катастрофа на пътя София-Варна, в района на разклона за Стражица. Сигнал за произшествието е получен около 16:00 часа, съобщава Нова телевизия.

Пострадалата е откарана за преглед във великотърновската болница. Там е установено, че тя е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

На местопроизшествието се извършва оглед. По случая е започнато досъдебно производство. Причините за инцидента са в процес на изясняване.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Такава прекрасна видимост, като на това кръстовище - Антоново-Търново и Стражица- Кесарево едва ли има на друго място в страната.Без да знам нищо по случая, смело мога да кажа само едно - скоростта убива. Дано жената се възстанови !
    Често ми се случва - трябва да направя маневра пресичаща пътното платно на движещо се насреща МПС. Внимателно се вглеждам в приближаващото возило - движи се със голяма скорост над 100 км/ч. Това установявам вече, след като профучи покрай мен !!! Ако предприема някакво действие преди да отмине ....белята готова. Не всякога и трудно може да се определи скоростта на идваща насреща кола !! За това - изчакай "батко" да отмине / той и без това е с предимство/ и след това завивай, маневрирай !!
    Ако пък са те "тряснали" отзад - задния водач спи и не гледа ни стопове , ни мигачи.
    И както казва Туджаров/Шкумбата/, ако си И в насрещното и те издънят отзад - да знаеш, че си в Перник !