Last news in Fakti

4 Август, 2021 18:02 2 285 6

Хванаха мъж, разпространявал порнографски материали с непълнолетни във Врачанско

  • порно-
  • непълнолетни-
  • вдрачанско

21-годишният мъж е привлечен към наказателна отговорност

Хванаха мъж, разпространявал порнографски материали с непълнолетни във Врачанско - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Задържаха мъж за порнографски материали с непълнолетни, съобщиха от прокуратурата.

Към настоящия момент са разпитани свидетели, извършени са претърсване в недвижим имот, изземване на кореспонденция и обиск на лице. В резултат на събраните доказателства за срок до 72 часа е задържан мъж от област Враца.

21-годишният мъж е привлечен към наказателна отговорност за това, че през юли разпространил порнографски материал с участието на лице, ненавършило 16-годишна възраст.

Установено е, че той принуждавал чрез закани малолетно дете да участва в порнографско представление в реално време, както и в блудствено действие. Няколкократно обвиняемият разпространил чрез мобилно приложение на социалната мрежа порнографски материали - снимки и видеоклипове, с участието на лица, ненавършили 18 години.

Обвиняемият се е признал за виновен за извършените от него престъпни деяния. Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за постоянното му задържане.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 След Тато

    8 0 Отговор
    тръгна погрома,м.....та ви "демократична"..

    Коментиран от #3

  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    3 1 Отговор
    Йебаниеее...
  • 3 Gogoled

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "След Тато":

    Искаш да кажеш след диктатора. Така е след всеки диктатор. Примерно либийския. След него всичко е разрушено. След Ердоган ще е същото. Кажат ли за една страна, че се управлява от диктатор, местните жители да внимават много, защото никой друг освен "диктатора" им не мисли добро за страната им. Последните 35 години бяхме свидетели на много държави които затънаха в калта след "диктатора" им
  • 4 Ии чудо големо

    0 2 Отговор
    Ко толкоз станало
  • 5 Юли

    1 0 Отговор
    Педофила е с. Лилияче казва се Мирослав. Защо го крият. Във Европа полицията даже снимки качват да ги видят хората.
  • 6 Юли

    0 0 Отговор
    Все затвора. Ще педофилска хубаво