8 Август, 2021 06:41 11 933 16

Изчезна ръководител на строителна бригада

  • юмер мехмед-
  • изчезнал-
  • димитър желязков-очите

Юмер Мехмед е част от групата на Димитър Желязков-Очите, която според прокуратурата се е занимавала с разпространение на дрога, палежи и рекет

Изчезна ръководител на строителна бригада - 1
Снимка: БГНЕС

Юмер Мехмед, който е добре познато име в региона на Бургас е в неизестност от 4 дни, съобщи Флагман, позовавайки се на Габриела Атанасова – жената, с която той живее от години. Нейните подозрения са, че приятелят е отвлечен и с него може да се е случило нещо много лошо. Тя е подала сигнал за изчезването му в Първо РУ-Бургас и се надява да има по-бърза развръзка, защото със всеки час се намалят шансовете той да е жив, убедена е Габриела.

28-годишният Юмер е изчезнал на 4 август, сряда, около 15 ч. Той е ръководител на строителна бригада, която реализира обект на ул. „Иван Богоров“ в центъра на Бургас. Негови работници са чули как около 14:50 ч. в сряда той се уговаря с неизвестно за тях лице да се срещнат на намиращ се в близост до ул. „Иван Богоров“ паркинг. След това следите на Юмер се губят.

Габриела разказа, че около 16 ч. в същия ден му позвънила на мобилния телефон. Веднага обаждането било прието, но се чувал само шум и неясни звуци. Тя смята, че се е натиснало копче на телефона му. Апаратът Юмер носел в спортна чантичка. Минута по-късно отново позвънила, но след това никой не върнал обаждането.

„Това е много неестествено за Юмер. Ние се чуваме през 2 часа. Той винаги се прибира до 21 ч., а сутрин започва работа в 7 ч. В сряда обаче не си дойде вкъщи. Звънях около 100 пъти на телефона му. В четвъртък апаратът вече беше изключен, а в петък се чуваше сигнал, който мои приятели, работещи в А1 ми обясниха, че се пускал, когато картата на телефона е извадена от апарата. Съмнявам се, че е отвлечен. Може би го измъчват или е пребит. Подала съм сигнал в полицията в петък сутринта. Надявам се да го открият бързо в района на ул. „Иван Богоров“ има достатъчно видеокамери, които може би са засекли човека, с който се е срещал Юмер“, разказа подорбно пред Флагман.БГ Габриела.

Юмер Мехмед от 7 месесца е с променена мярка за неотклонение – „подписка“. След излизането му от ареста той ръководи бизнес в сферата на строителството. Припомняме, че Юмер е част от групата на Димитър Желязков-Очите, която според прокуратурата се е занимавала с разпространение на дрога, палежи и рекет.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Очко Синеглазов

    83 2 Отговор
    Не го мислете. Утрепан е от рекетиран и тормозен от него.
  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    123 1 Отговор
    Изчезна ръководител на строителна бригада 🤔 занимавала с разпространение на дрога, палежи и рекет.😡
  • 3 хахахахахаха

    46 7 Отговор
    митьо очите беше сила до 2009/2010 докато СИК не взеха властта от тогава тулупа постоянно предледва митьо (за да му бъде отнет бизнеса) и му разбива бригадите на няколко пъти та се пирам тоя 28 годишния колко да е бил част от групата
  • 4 БОКОШКАФА

    46 5 Отговор
    ДВЕ РЪЦЕ И ЕДНО СЪРЦЕ ПРЕСТАНАХА ДА БИЯТ
  • 5 mi6osp

    45 3 Отговор
    Паднал в бетона и не изплавал?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Чичо

    57 3 Отговор
    Един боклук по малко .Кво ме занимавате с тъпи статии.
  • 8 гост

    35 1 Отговор
    Търсете го в бетона...или в морето.
  • 9 Рошко

    36 1 Отговор
    Производители пласьори консуматори, на бяла отрова, изчезнали убити все ми е тая за тях
  • 10 Тревин

    33 2 Отговор
    Научете се, безпросветни мисирки, че се казва и пише намаляват. Намалят - у ваше село.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Будалата

    19 1 Отговор
    Един хляб повече, какво толкова го жалите.
  • 13 Сссс

    18 1 Отговор
    Кой се интересува, че някой някъде си е изчезнал, при това наркоразпространител и бияч на по голяма мутра. Абсолютно безсмислено хабене на място може би само да уплътните ставката за деня. Никой не се интересува от мутри и още по малко какво му се е случило! Господ си знае работата.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Бай Хуеф🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 1 Отговор
    Един вампир по-малко.Като цяло - не мога да кажа че такива новини ме зареждат с негативизъм.