Last news in Fakti

17 Август, 2021 19:05 3 511 57

Антоанета Цонева: Борисов и Гешев се държат като азиатски сатрапи

  • убиец-
  • съд-
  • антоанета цонева

Всички видяхме, че 12-15 души участват в побоя зад колоните

Антоанета Цонева: Борисов и Гешев се държат като азиатски сатрапи - 1
Снимка: бТВ

Аз призовах Младен Маринов и Христо Терзийски да излязат и да се извинят на пребитите деца, които ги гледаха днес от балкона в пленарна зала. Всички видяхме техните действия - не помръднаха грам. Това говори за морала, който е останал в ГЕРБ. Не съм ги чула после в кулоарите да се извиняват. Аз ги призовах да подадт оставки и като депутати, но и там нямаше реакция. Само арогантно държание. Очевидно е, че тези хора нямат достойнство.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от "Демократична България" Антоанета Цонева по повод днешните дебати в парламента свързани с полицейското насилие по време на протестите от миналата година.

"Всички видяхме, че 12-15 души участват в побоя зад колоните. Само четирима обаче са дисциплинарно наказани. На единия от тях - Андон Андонов, който е ръководил цялата акция и се вижда как бие вързаните хора с палка, наказанието е две години да не бъде повишаван в служба. Всички знаем вече къде работи този човек - в бюрото за защита на свидетели на Иван Гешев. Това си е един вид повишение и доказва връзката между Иван Гешев и Бойко Борисов.

Те се държат като азиатски сатрапи. Това беше брутално и зверско действие от тяхна страна, за да запазят властовите си ресурси. Ако наистина те съжаляваха за случилото се, защо записът се крие над една година и защо служителите на МВР не са наказани? Аз съм убедена, че от ГЕРБ не съжаляват за случилото се. На 10 юли миналата година бяха пребити хора зад колоните на Министерски съвет. Всички го видяхме с очите си. Какво разбрахме? Че прокуратурата не е знаела за този запис и никой не е знаел, че са пребивани хора", каза още тя.

"Разбира се, че нямаме проблем с комисията за "Буджака". Имаме двама депутати в тази комисия и всички наши депутати в зала гласуваха за създаването на тази комисия. От ДПС се опитват да манипулират общественото мнение по темата. За нас министрите Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков са достойни хора, които си вършат прекрасно работата. Получават високо обществено одобрение и няма как да кажа, че не си вършат работата. Относно двойното гражданство на министър Петков - там ще се произнесе Конституционният съд", завърши Цонева.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    17 37 Отговор
    Мачкай,Тонке!Не ни требе полиция ,ти,Ицко и женераль Танас ще ни пазите от злите сили!!🥳👍

    Коментиран от #7, #14

  • 2 ИТН

    25 12 Отговор
    Г-жо Цонева, съгласна ли сте да ви излъчим за
    премиер ?

    Коментиран от #42

  • 3 ФактЪ

    49 10 Отговор
    Думата ЧЕСТ не присъства при Гербаджиййте.
  • 4 Продай България

    21 27 Отговор
    Пак ли тоя джендър буджак?
  • 5 Дааа

    38 10 Отговор
    Жената днес много добре говори в НС
  • 6 Права е

    44 7 Отговор
    Много се изкефих на една статия от вчера в Оффнюз! След като миналата година излязоха любителски кадри за насилие над протестиращи , прокуратурата обяви че е започнало разследване срещу 4-ма служители за превишаване на правата им и побои! След това излязоха със становище че са наказани. И лека полека случая утихна и се забрави ! Сега за един от наказаните - Андон Андонов началника на СПС(Специализираните полицейски сили). Андонов бе един от наказаните издал заповедите за побоя над младежите и жените. До тук прекрасно. А след това?!??! За благодарност Иван Стоименов Гешев го назначава за ръководител на "Бюрото за защита на главния прокурор". За благодарност че е пребивал протестиращите срещу него и Борисов. И ако заплатата му като ръководител на СПС основната е била 3250 лв. Сега като ръководител на бюрото към главния прокурор е 6800 лв. Как се чувствате Българи а? Боли нали?

    Коментиран от #26

  • 7 ИТН

    19 8 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Ако си завършил в чужбина, дори детска градина те взимаме за министър на културата.
  • 8 тхйт

    3 3 Отговор
    Нали точно Лойко искаше да домъкне тука мечът на степския владетел (който погрешно някои идентифицират като Кубрат) от Украйна?? Това е много символично.
  • 9 Раданч Татлъту

    7 32 Отговор
    Како Тонке 😁 Защо ревеш!? Боя на нашите храбри полицаи ме изкефи на макс😄 Но Тонке , само съжалявам че не бях наблизо да се включа и аз в ритниците😀😎Тъкмо бях с нови кубинки и да ги ИЗПРОБАМ заедно с нашите полицаи в бъбреците на арестуваните🤑😁
  • 10 Мислещ

    18 3 Отговор
    Тоя сайт тотално пропадна, трият се напълно нормални коментари без цинизми, наводниха с тролове в пъти повече дори отколкото като тиквата още имаше власт. Или статуквото е изнервено, или обратното, окончателно се окопа благодарение и на чалгарите.
  • 11 соро$пия

    12 25 Отговор
    A тaя кaтo мaхлeнcкa ку*вa! Зaбрaви кoй крякa "фocтaвкa" гoдинa и пoлoвинa прeз 2013-14, дoкaтo нe върнaхa мутритe нa влacт. Тoгaвa ги бoлeше зa мoрaлa нa трoйнaтa, a ГEРБ бяхa "моралните". Сeгa тръгнaлa дa рeвe зa мoрaлa нa ГEРБ...
    Жалко че България не случи на диктатор като Путин и Лукашенко да ви изчисти до крак!

    Коментиран от #12

  • 12 Мислещ

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "соро$пия":

    Трябваше да се кефят на шиши ли?
  • 13 тъпо

    12 20 Отговор
    Хахаха, абсолютни боклуци, некадърници и далавераджии, заедно с отава мафиоти, ама от добрите, нали, подкрепяни от олигарсите, ама нашите, само за няколко месеца се видя какви а, колко могат и къде ни водят, пак Борисов им виновен, сега и Гешев. Като го махнели щяло всичко да цъфти и прецъфтява, само че забравиха едно нещо, определиха една мода, на крясъци, омраза и недоверие, което ще им се върне тъпкано. Рашков е по добър от Гешев, хайде де!!!!
  • 14 Подкрепа за Борисов

    13 23 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Махай се от тук бе Алчници на Прокопиев ти ще раздаваш присъди Безсрамници Разрушители Грабители на Прокопиев Добраха се до софрата най после

    Коментиран от #16

  • 15 Подкрепа за Борисов

    13 20 Отговор
    Върви да свършиш нещо полезно в този живот вместо да обслужващ Прокопиевите Алчници кръвожадни
  • 16 Мислещ

    8 4 Отговор

    До коментар #14 от "Подкрепа за Борисов":

    Хаха, приятелски огън. Троловете сте толкова зомбясали, че даже не усещате, че сте от един отбор и почнаха навсякъде да ви се привиждат фенове на ДБ за громене. Под кревата провери ли?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 РЕАЛИСТ

    8 3 Отговор
    Само не разбрах, защо използва думата "азиатски сатрапи". Нима няма сатрапи в Африка, Южна Америка Арабския свят, ама нали трябва да сме политкоректни и да намигнем на когото трябва за сравнението.

    Коментиран от #24

  • 19 висок

    12 17 Отговор
    Тая л ай но мет ка кака Цона колкото пъти се покаже, с толкова се увеличават избирателите на ББойко!

    Коментиран от #21

  • 20 XYZ

    6 1 Отговор
    Пак ли ще се наложи да почнем от 04.02.1997 г.
  • 21 Мислещ

    9 2 Отговор

    До коментар #19 от "висок":

    Само троловете се увеличавате.
  • 22 БКП=герп+сдс

    13 8 Отговор
    + дпс.

    Какъв морал от мутра милиционер и пожарникар!?!?!?!?

    Няма такова животно!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Оптимист

    11 3 Отговор

    До коментар #18 от "РЕАЛИСТ":

    Защото са тъкмо АЗИАТСКИ сатрапи бе пич, и то не южноазиатски, а северноазитаски сатрапи, по какъвто калъп са правени нашите мутри.

    Коментиран от #33

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 УЖАС

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Права е":

    6800 лв заплата!?!?!?!?!?!?!?

    Това нормално ли е!?

    В каква държава живеем?
  • 27 НЕ ЗНАМ КАКВИ САТРАПИ СА!!

    14 3 Отговор
    НО СЕ НАГУШИХА ЗДРАВО ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ С ЕВРАЦИ 😜..АМА СЕГА ИМ ИДВА КОНЕЦА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ 👽
  • 28 878787

    2 6 Отговор
    К.о.й т.у.й н.я.щ.о у.а? Т.о.а м.ъ.ж л.и.и ж.е.н.ъ л.и.и щ.о л.и, м.а и г.о.в.о.р.и
  • 29 Европа

    9 1 Отговор
    6800 лв. заплата на един некадърен милиционер!

    Закривай гладен прокурор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 30 Тръмп

    10 7 Отговор
    Тази е злобен джендър!:)
  • 31 тарикат е тоз

    7 0 Отговор
    Добра заплатка 6800 лв.

    А старите хора .... с мижавите пенсии .. кучетата ги яли.
  • 32 мунчо

    9 4 Отговор
    Абе Цона, азиатските сатрапи имат малко акъл в главите си, пък и учиха на Запад и Америка. ТИЯ двамата нито са образовани, нито имат Капка акъл в главите си.
  • 33 РЕАЛИСТ

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "Оптимист":

    Почвам да търся на картата Северна Азия. Банкя там ли се намира?

    Коментиран от #45

  • 34 Тази красавица

    13 3 Отговор
    нарече днес полицаите: башибозук,сатрапи, убийци и прочие. Много би и отивало да е надзирател в някой концлагер. И изказа и интонацията са много подходящи.Итре като допрете пак до тях да спират главорезите от Афгания ще се чудите.
  • 35 Щерев

    10 2 Отговор
    Дамата никога не е работила нищо.НПО храненица

    Коментиран от #36

  • 36 245784547

    5 2 Отговор

    До коментар #35 от "Щерев":

    Дамата ?!? Моляяя. Коя дама ?
  • 37 И краят им...

    3 4 Отговор
    Трябва да е като на сатрапи.Действията на ГРОБ от 2020 напомнят действията от 1923-25 на една друга власт която съм изненадан че никой не споменава в народното събрание (а все се въртят около 1947 и около възродителният процес).През 1925 къщата на бащата на баба ми е била взривена с няколко гранати в село Дълбоки старозагорско защото е бил с леви убеждения.Ама така изнася на някой.А днешното БСП е срам че именно то-БСП- е забравило тези факти и мълчи когато се набляга на 47 година или възродителният....сякаш искат да кажат " ние нямаме нищо общо с БКП. ..".....предатели. ...червена мафия.
  • 38 Ох, ама, Божеееее, прибери си вересиите

    6 1 Отговор
    То пък вие да се държахте като европейци, че тръгнали да коментирате.... Не си виждате собствената простотия...
  • 39 Азиатски сатрапи

    2 1 Отговор
    Защото 80 процента от поданиците на губернийката, искат Путя и азиатски деспотизъм. Заблудени от пропаганда и беднотия, нагласена от същите тези идоли
  • 40 666

    8 4 Отговор
    Поредните мелодрами и манипулации. Аман от лицемерието което се лее от екрана. Защо не каза нищо за гаврите с полицайте и те деца хранят.По важно е да бъде виновен Гешев и Борисов. Жалки смешници.
  • 41 Сатрапа Борисов Избра сатрапа Гешев

    7 5 Отговор
    Сатрапа Борисов 12 години беше посрещан от Меркел и пълни чекмеджетата от еврофондовете, а сега се крие в зайчарника в Банкя!
  • 42 един от многото

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "ИТН":

    Дали е госпожа?
  • 43 Гошо

    3 5 Отговор
    Таа па овца, ората са депутати, щом са депутати значи са невинни, щом са невинни защо да се извиняват!?!? И кой закон са нарушили, какво обвинение ще им повдигнат или само си плямпаме за рекламност?!?!
  • 44 деб.Илчев

    3 4 Отговор
    Нали го изчегъртахте Борисов, сега какъв е зорът, бойкикев да заеме поста на Гешев, айде чи-ба, ма
  • 45 Хехе

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "РЕАЛИСТ":

    Не можеш да намериш Северна Азия или Северна Сатрапия?
  • 46 Феодал

    4 0 Отговор
    Борисов и Гешев и Йордан Цонев/КАРАДАЪ/-да добавим НИЕ.

    Коментиран от #53

  • 47 достойнство

    3 2 Отговор
    КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗДЪНКИ ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ РОДИТЕЛИТЕ СИ КАК ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ ИЗЧЕЗВАХА ХИРА И НИКОЙ ПОВЕЧЕ НЕ ГИ ВИЖДАШЕ А БОЯ СИ БЕШЕ ЗА ДОБЪРБЕН.ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ ИМА ЛИ ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ КОИТО БЯХА ДОНЕСЛИ СЛАМА И БЕНЗИН ДА ПАЛЯТ ПОЛИЦАИТЕ.
  • 48 СЕРИОЗНО

    2 1 Отговор
    Гласуваш за ДБ, И З Р О Д ли си? В соросно НПО ли работиш грантаджия? Българите ли мразиш и родината им, и си предател? Или си егоистичен бизнесмен, жаден за неолиберализъм и фашизъм? Или си твърде незрял, и глуповат, и не знаеш на кой свят се намираш?
  • 49 Електра

    2 1 Отговор
    Тая траверса коя беше...
  • 50 Ооо

    0 0 Отговор
    леле !
  • 51 Сатъра на Хана

    0 1 Отговор
    Не съм чувал името на таз Разградска Мома ? ..... Защо не се загрижи и за управлението на ДуПиСа и сатрапите на Гагаузина от Дръндар - или той е от нейните приятели , а Гешев и Рапона са от другия мутро-отбор
  • 52 в Кабул

    2 0 Отговор
    Да отиват в Афганистан, сега там техните хора-талибаните- дойдоха пак на власт.
  • 53 Ментев

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "Феодал":

    Данчо Ментата, роден през 1956г. в толбухинското село Карапелит. Там живеят, заселени още от румънско време цигани, на които викат лингури или копанари. Данчо Ментата е бил лимонададжия, баничар, пицар, крупие. Но основното мошеник, измамник, далавераджия, хрантутник на държавата, подлец.
  • 54 ужас

    0 0 Отговор
    Какво безсмислено говорене. Само перчене, и очакване някой да извика "браво ". Много е жалко, когато някой раздава обидни епитети и се опиянява от мнимото си остроумие. Да говориш от трибуната на НС, не е достатъчно само да си научил някои зловредни думички, като "сатрапи " , да речем. Трябва да можеш да правиш и задълбочен анализ, да разсъждаваш върху причините за някои събития, а не да плюеш отрова, само заради следствието. Тази връзка между термините "причина " и "следствие" е изключително важна. Добре е, да можем да погледнем по-отвисоко и по-нашироко и тогава да говори така високопарно, като госпожата от снимката, ако разбира се , можем да овладем егото си.
  • 55 Бойко

    0 0 Отговор
    Стига с тая дъвка за битите де! :(
    Дайте госпожо нещо за пенсиите, за заплатите? За детската болница, за училища, детски градини, пътища! И не казвай, че няма пари! Като няма пари ще намерите! Ако не можете да намерите мястото ви не е във властта.
  • 56 Тези със Славата, са Провокатори на ГЕРБ

    1 0 Отговор
    Защо няма арестувани от тях??? Обяснете си го сами!!!! Маски на лицата и шапки на главите, и нито един Провокатор не арестуван??? ЯКИТЕ МОМЧЕТА ОТ ГЕРБ Младежи, Охранители Каратисти и от Тайфата, на Стъки!! За това няма Арестувани, нито записи!!! Наши хора, наши момчета!!! Плаща ГЕРБ на Кортовете в Банкя!!! Там е Офиса!!!! През Ноща от 23ч до 01ч работи Офиса???
  • 57 Тяната

    1 0 Отговор
    Права е за каскета и тиквата,докато е главен прокурор тиквоча е недосегаем