Last news in Fakti

27 Август, 2021 08:55 1 843 5

Работят по всички версии за пожара в "Арсенал"

  • пожар-
  • арсенал-
  • работници

Пострадалият мъж се възстановява. Вчера той е дал показания в полицията за инцидента

Работят по всички версии за пожара в "Арсенал" - 1
Снимка: БГНЕС

Продължава разследването за причините довели до пожар в склад на оръжейния завод „Арсенал“ в Казанлък. При инцидента работник почина, а пламъците нанесоха големи материални щети, съобщи бТВ.

Отговорните институции отказват да дадат подробности за случая до приключване на следствието.

Двама работници са били в складовото помещение за готова продукция, откъдето е трябвало да изнесат барутни ленти. По неясни причини настъпва възпламеняване. Единият от тях успява да избяга.

За съжаление, другият, който е на 56 г., е загинал. Мъжът е работил в цех 140 на казанлъшката оръжейна от около три месеца, а преди това е бил в друго подразделение на предприятието.

„Започнато е досъдебно производство, работи се по всички версии. Ще бъдат назначени съответните експертизи, за да се установи причината“, каза зам. окръжният прокурор Митко Игнатов.

Пострадалият мъж се възстановява. Вчера той е дал показания в полицията за инцидента.

Покривът на цеха е унищожен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    6 1 Отговор
    Прокуратурата до сега не е открила причините за взривовете във военните заводи. Трябваше от чужбина да им кажат, че между опита за отравянето на Гебрев, сина му и един от директорите и взривовете има връзка. Отговорните институции не давали информация. Надявам се и този път отговорните институции да не са безотговорни
    Очакваме информация обявена ли е унищожена продукция, която да се изнесе нелегално.
  • 2 Сатъра на Хана

    10 0 Отговор
    Гешов Мишока ще изрови снимка на Баширов и Петров с граната в ръка. Особенно ако оръжието е било за турския башибозук в Сирия или Фашистите в окупираната Велика България
  • 3 Гешеф

    5 1 Отговор
    Диверсия на ирански ,руски шпиони и Румен Радев и Кирил Петков.

    Коментиран от #4

  • 4 ГЕШТАПО

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гешеф":

    ТОВА Е ИРАНСКИЯ АТЕНТАТ КОЙТО УЖ Е ПРЕДОДВРАТЕН ОТ СРУ АМА НЕ Е . АТЕНТАТОРА Е БЪЛГАРИН РАБОТЕЩ ТАМ И СЕ Е САМОЗАПАЛИЛ. ДАВАЙТЕ ДА ОБВИНИМ ИРАН, ПАКИСТАН, АФГАНИСТАН. А МОЖЕ И ДА Е АТЕНТАТ НА СРУ. ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ????? А НА ГЕШЕВ КОГА ЩЕ МУ ПРОДАДЕТЕ ПРЕСКЪПИЯ ХЛАДИЛНИК ЩОТО МНОГО ПИЕ И БЪЛНУВА.
  • 5 БаСиГлупаците

    1 0 Отговор
    Аз мисля,че това е работа на Хизбула,на Иран и не на последно място - на Путин.Кой друг,ако не те имат интерес у нас да няма роботизирани заводи за от оръжие и боеприпаси. Те се опитаха да отровят и световно известния български производител и търгашин на оръжие, но не с "Новичок",а с водка-менте.