Last news in Fakti

7 Септември, 2021 10:17 4 540 15

Серия от обири във Варна посред бял ден

  • варна-
  • обири-
  • магазини

Полицията уверява, че много скоро ще залови крадеца

Серия от обири във Варна посред бял ден - 1
Снимка: БГНЕС

Серия от обири в магазини и заведения е станала във Варна. Крадец влиза в едно от заведенията посред бял ден и открадва оборота му. Камери са уловили момента на взлома, който се случва с отвертка, съобщи бТВ.

Задейства се СОТ и крадецът за секунди бяга с намерените пари. Преди този случай той успява да обере и сладкарница наблизо, като отново рано сутринта в края на август прониква през задната врата на обекта и взима 800 лв. и монетник.

Мъжът е познат на полицията и самоличността му е изяснена. В момента той се издирва и органите на реда уверяват, че много скоро извършителят ще бъде заловен.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 3 Отговор
    навярно ециганин тия се имат недосегаеми според уикипедия

    Коментиран от #5, #13

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор
    вместо да работят крадът
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор
    гладът е по силен от тока но кражбите са престъпление

    Коментиран от #10

  • 4 хаха

    5 0 Отговор
    Катерин Кателиев ли е?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Фен на копейкин..

    7 3 Отговор
    Копейкин е стабилен кон да му го...пак няма да се помръдне
  • 7 !!!?

    7 8 Отговор
    Е Фигуранта нали каза, че ако той управлява "няма да се краде", а виждаме, че не само се краде, но и Корупцията сред депутатите нараства - купуват се цели партии, а Парламента се превърна в борса !!!?

    Коментиран от #8

  • 8 Дончева била написала 500 бона

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "!!!?":

    ........ОНЯ ПИНГВИН МИЛИАРДИ НАТРУПА КЪК МОЖЕ ДА ГИ СРАВНЯВАШ..
  • 9 Мюмюн

    3 3 Отговор
    Туй е самата истина-тоз мис.ки.нин наубикаляши и в нашта махала, да зяпа и ивентуалну да чорели нещу и ут нашти имения. Веднаж мойто Айша го зярнала да пробва да влези в двора ми и да крадне локанките на пръта, ама кат утвързала мурджо и пехливан и тез два песа кат гу пудгонили-оня са скасал да бяга чак ду катедралата че и отатък. Аку гу бях барнал-вадя чифтету и ша гармя на поразия. Щях да направя зад.ни.ка му на ришету.
  • 10 Български казан (неохраняем)

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Наркоманският глад е супер силен.Тия дето крадат така всички са дроги.Влизат за 1 година и след 2 месеца не знаят къде се намират и така повтаря.Семействата и съседите им пропищяват от тях.Ден през ден са в полицията.Имат по десетки дела най много пробация или условно вземат.По скоро е изключение да влезе в затвора.Крадат само за дрога.Ако беше гладен щеше да краде храна ама не краде.. Всъщност битовата престъпност точно от такива се прави а реално имат нужда от лечение на наркотична зависимост Другите специалисти са алкохолиците ама и те не се лекуват.Правим едно и също и чакаме резултат различен от предишния.Депутатите лесно могат да го решат но не го правят защото цели бизнеси се издържат от това.Адвокати за служебни защити( някой само това правят) охранителни фирми СОТ ключари застрахователи полицаи.Като се сметне колко разходи отиват за 1 престъпление + затвора по лесно ще е престъпниците да са на помощи.Този дето е на клипа причинява щети за стотици лева за да се надруса с нещо за 10 и то не се знае какво.Алкохолиците се борят за 5 лв да се напият.Повечето убийства в България именно от такива се извършват. Решението е лечение под наблюдение или лечение с наблюдение в затвора ако не му увира главата.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Български казан (неохраняем)":

    така е ИЗВИНЯВАЙ и БЛАГОДАРЯ ЗА УТОЧНЕНИЕТО
  • 13 Работиш

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    До това ни докара радев
  • 14 Вутов

    5 0 Отговор
    Те господа полюцайте най добре в храстите с камерите се справят ! На сянка ! И първа категория труд ! Браво момчета ! Само така !
  • 15 Вутов

    4 0 Отговор
    Господин министър !
    Моля да стана фотограф във ващо министерство на фотографиите !
    Обещавам цял ден да не излизам от храстите ако съм с някоя добра фотографка !