Last news in Fakti

17 Септември, 2021 13:35 3 738 10

Дрогирана млада шофьорка блъсна дете в Русе и избяга

  • дрогирана шофьорка-
  • удар-
  • дете

Детето е прегледано и освободено за домашно лечение с диагноза - охлузни рани на двете ръце

Дрогирана млада шофьорка блъсна дете в Русе и избяга - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Дрогирана млада шофьорка блъсна 14-годишно момче в Русе и избяга, съобщиха от полицията.

На 16 септември, на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул. "Шипка". На място екипът е установил, по данни на свидетели, че автомобил се е движел в крайна лява пътна лента в посока центъра и при потегляне на разрешаващ зелен сигнал на светофарната уредба, е блъснал пешеходец на 14 г.

В резултат на удара момчето пада на пътното платно. След инцидента колата не е спряла, а е продължила, като е напуснала мястото, но впоследствие е установена.

Изяснено е, че е управлявала жена на 22 г. Детето е прегледано и освободено за домашно лечение с диагноза - охлузни рани на двете ръце.

При документиране на случая полицаите са констатирали, че жената е с отрицателна проба за алкохол, но проверката за наркотици е дала положителен резултат за употреба на канабис.

Материалите са предадени на разследващ полицай и по случая е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GGG

    60 1 Отговор
    Нали видяхте дрогирания убиец на Милен го пуснаха каква справедливост какви 5 лв?!

    Коментиран от #7, #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бай Иван

    23 1 Отговор
    Въпрос:
    - Ако ме удари селянин, важи ли гражданската отговорност?
    Отговор:
    - Да. А, ако селянинът е и с каска, важи и Каското.
  • 4 Радo

    6 20 Отговор
    Не оправдавам шофьорката, но това, че има установена положителна проба за канабис не означава,че е карала напушена. Плюс това тя тръгва на зелено и детето изкача (може да е било със телефон в ръце - много са такива и ходят като зомбита). Единствената и грешка е, че е избягала, просто не е морално.

    Коментиран от #10

  • 5 Благо Пинъса

    6 2 Отговор
    Кой не скача е черве, кой не скача е червен. Времето е ваше
  • 6 Загрижен

    14 1 Отговор
    Морално да те блъсне теб някой умен напушляк ти желая!!!
  • 7 сороснерес

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "GGG":

    това го писах веднага след убийството на Милен..накрая ще ГО пуснат, и Бин Ладен би се радвал на нашето правосъдия..на разни Калпакчийки..
  • 8 отегчен

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "GGG":

    Той щото баща му е от ГЕРБ затова го пуснаха !!! Ти ако претрепеш някой недай си боже...цялата строгост на съда ще ти се стовари на главата !!!!
  • 9 Богдан Милчев

    0 1 Отговор
    Ето затова трябва да се въведе десен волан. А най интересно е, че с детето били от една компания и нямало да подаде сигнал в полицията ако не се били струпали хора да го го питат добре ли си има ли ти нещо, ти знаеш ли, че тая мое да я съдиш за мноого пари. После на детектора на лъжата отказало да даде проба. Ето затова трябва и психотест за правоуправление да се полага редовно, като да може и да се оспорва в съда.
  • 10 Демокрад

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Радo":

    нема морално-неморално, като има произшествие с пешеходец се чакат органите да дойдат на място да видят кой и какво, по закон е така! То понеже всеки бута морала пред закона за това сме на тоя хал!