24 Септември, 2021 17:16 3 548 5

Задържаха служител на гранична полиция, отглеждал канабис

  • гранична полиция-
  • служител-
  • задържаха-
  • канабис-
  • отглеждал

Иззети са 21 стръка с височина около 200 см.

Задържаха служител на гранична полиция, отглеждал канабис - 1
Снимка: МВР

Задържан е служител на гранична полиция, отглеждал канабис, съобщиха от МВР.

В изоставен земеделски имот в село Делейна служителите на реда открили 14 конопени растения с височина между 140 и 235 см. В условията на неотложност разследващите претърсили намиращ се в близост частен дом, обитаван от 45-годишен жител на селото. Там открили химически препарати, ползвани в растениевъдството.
Мъжът е задържан за 24 часа за съпричастност към незаконно отглежданите растения според първоначалните данни сочат съпричастност на мъжа. По случая е образувано досъдебно производство.

Още канабисови насаждения криминалисти открили в необитаем двор на частен адрес в селото. На място били установени двама видинчани - 48-годишна жена и 56-годишният ѝ съпруг, в момент на извършване на дейности по отглеждането на растенията.
Иззети са 21 стръка с височина около 200 см. Изяснено било, че мъжът е служител на гранична полиция. Местопроизшествието е посетено от служители на ОД на МВР-Видин, дирекция „Вътрешна сигурност“-МВР и следовател.

Съпрузите са задържани за 24 часа. По случая е образувано следствено дело по описа на окръжен следствен отдел при прокуратурата във Видин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    26 1 Отговор
    Ми как да преживяват в онзи забравен от БЪЛГАРИЯ КРАЙ...? ОТ НИЩЕТА ХОРАТА СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО, ДОТАМ СТИГНА БЪЛГАРИНА...ВСИЧКИ КОИТО СА ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО ИМАТ ВИНА ...
  • 2 Наркос

    20 1 Отговор
    За кокошка няма прошка, за милиони няма закони

    Коментиран от #3

  • 3 Komapak

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Наркос":

    То 20 стръка минават май за собствена употреба😀
  • 4 РАШКОВ, КЪДЕ СИ

    0 11 Отговор
    И твойте хора са в бизнеса с дрога
  • 5 Гост като гост

    10 1 Отговор
    Ниски заплати, големи възможности