Last news in Fakti

28 Септември, 2021 14:52 3 110 15

Младеж запали 4 коли и фургон, чувствал се самотен

  • палеж-
  • коли-
  • фургон-

През цялото време се опитвал да се свърже с момиче, към което имал чувства. Девойката обаче не отговаряла

Младеж запали 4 коли и фургон, чувствал се самотен - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Младеж от Пловдив застана пред съда след серия палежи под тепетата. През 2018 година той запалил фургон на фирма, както и 4 автомобила.

Днес Георги се изправи пред магистратите от Окръжен съд. Той пристигна сам, без защитник, тъй като адвокатката му е в болница. В залата липсваха и част от пострадалите, чиито коли са били опожарени, съобщи trafficnews.bg.

Георги е родом от Пловдив, живее в квартал "Кючук Париж". Той работи при вуйчо си в автосалон в село Труд. На 23 май вечерта Жоро се прибирал от работа и веднага след това отишъл на концерт на Младежкия хълм. През цялото време се опитвал да се свърже с момиче, към което имал чувства. Девойката обаче не отговаряла.

Това силно разстроило младежа. В гнева си той решил да извърши палеж, само и само да стане известен и да привлече внимание към себе си. Първо възпламенил фургон на фирма в центъра на Пловдив. Георги събрал боклуци до гумата на превозното средство, драснал клечката и избягал. Прибирайки се към дома си в Кючука, на бул. „Македония” забелязал две аудита, паркирани едно до друго. Отново събрал боклуци до колите, запалил ги и останал да се любува на пламъците. Когато огънят обхванал двата автомобила, Георги се обадил на спешен телефон 112. Изчакал пожарникарите и дори сам се похвалил, че е героят подал сигнал.

След инцидента се оправил към магазин Била, в района на който живеел. На ул. „Димитър Талев” подпалвачът отново решил да „блесне” и отново си набелязал две коли. Схемата била същата, но случаен минувач изпреварил Георги и пръв подал сигнал за инцидента.

Жоро останал отново на мястото на инцидента и събудил подозрения сред пожарникари и полиция, тъй като в рамките на час се появил на два палежа. Пред униформените Георги сам признал за палежите, обяснявайки, че се чувства самотен.

Спрямо него е повдигнато обвинение.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредният шебек

    27 2 Отговор
    в капиталистическата джунгла..
  • 2 мадафакаДонкеле

    31 2 Отговор
    пишлигара, цял живот 2лв не е изкарал, тръгнал да руши чуждо имущество, защото е грозен и девойката го игнорирала... тцтцтц
  • 3 случаен

    33 0 Отговор
    След близо три години от извършване на деянието......................Що за правосъдие и то по елементарен казус.

    Коментиран от #5

  • 4 2682

    16 3 Отговор
    Георги, като не вдига телефона значи се прави на интересна к и те разиграва да види как ще реагираш.
    Не я търси три дена, да се чуди какво става. После звънни веднъж и ако не вдигне и тегли едни п майни и продължавай към следващата. Всички са еднакви така че нищо не си пропуснал.
  • 5 Komapak

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "случаен":

    Това ни е целия проблем. Бавното правосъдие. В Германия им трябват десет дни за такова дело. Колкото да съберат веществените доказателства и разпит на свидетелите. Не знам как го правят, но са уникално бързи.
  • 6 В затвора ще си има компания

    12 0 Отговор
    Може и повече. Проблемът е решен.
  • 7 Бай Ставри

    23 0 Отговор
    Дайте го при мен,да го тикна в обща килия с още трима и никак няма да се...,,чувства самотен...
  • 8 2loop

    17 0 Отговор
    Към панделата, там никога няма да е самотен
  • 9 Тоя пишлигар...!

    5 2 Отговор
    Ако е запалил (недай си Боже) и моята кола,може след години,но самият той ще бъде...изгорен...!
  • 10 Възмутен

    14 0 Отговор
    "Георги сам признал за палежите, обяснявайки, че се чувства самотен."

    Поредното мамино синче на което нищо не е отказвано в живота му. Сега синчето си поискало момиче но то пък взело че му отказало - ама то много се разстроило горкото и почнало да пали наред защото и пари не знае как се изкарват сополанкото. Я да работи по цял ден дали ще му дойде на акъла да пали чужди коли и фургони.

    Ама предполагам мама или тати ще платят на засегнатите и съдиите и на сополанкото пак нищо няма да му се случи - такива трябва да ги осъждат на принудителен труд докато сами не изкарат парите да платят щетите.

    Но няма да се случи - ще ревнат от защита на детето или други НПО-та. Добре дошли в либералната демокрация.
  • 11 Случай с мой познат...!

    13 1 Отговор
    Подобен келеш на тоя,след като се разделя с дъщерята на моят познат,се чувствал изоставен...!И една вечер залива колата на бившото си гадже с кофа блажна боя...!Но бащата никак не е лесен...- мъж-скала,човек с характер...!Привиква келеша в тъмното и го спуква от бой...!После келеша заплаща всички разходи по почистване и пребоядисване на колата...!Същият пишлигар вече не смее да си покаже носа навън...
  • 12 Йо Несбьо

    2 2 Отговор
    Уникално прост човек! Извършил е деянието, обявили го за герой. Защо запалва други два автомобила и защо стои край тях?! Ако бяха само първите две коли, можеше и да не го хванат. Я свидетел не го познае, я нещо друго се обърка, я никой не го е виждал... Вместо това, той повтаря малоумното си действие и отново е в центъра на събитията. Как да не привлече вниманието?! Колко често има такива палежи в Пловдив? Досега не се е случвало. Не е като да няма умишлени палежи, но за една вечер две двойки автомобили по един и същ сценарий и с един и същ участник... Иначе, в Пловдив бяха хванали даже адвокат - Красимир Елдъров, който също беше замесен в палеж или така се твърдеше. Представяте ли си?! Адвокат, замесен в палеж!
  • 13 Asdfg

    4 0 Отговор
    Бах ти идиота е този!
  • 14 мечо

    0 0 Отговор
    ми билъ и самотинъ аку таиа му и далъ ниамъши да пали кули
  • 15 васик атанасова

    0 0 Отговор
    стига с това ауди