28 Септември, 2021 15:09 4 845 4

Пиян заби автомобила си в магазин, спътникът му е в болница

  • пиян-
  • автомобил-
  • магазин-
  • заби-
  • болница-
  • спътник

Причина за инцидента е несъобразена скорост, казват от полицията 

Пиян заби автомобила си в магазин, спътникът му е в болница - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Пиян младеж е катастрофирал в паркирана кола и магазин в Лом, съобщиха от полицията в Монтана.
Инцидентът е станал вчера, в 18.45, на ул. "Софийска" в града. 23-годишен неправоспособен местен жител управлявал лек автомобил "Фолксваген Голф" с Монтанска регистрация, с посока на движение от КПП Лом към града. С него във возилото пътувал и 22-годишен негов съгражданин, съобщават от Bulnews.bg.
По данни на МВР той се движил с несъобразена скорост с релефа на местността и при спускане и излизане от десен завой, водачът изгубил контрол над колата, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в паркиран "Опел Астра", след което се забил и в магазин.
Ударът е бил толкова силен, че по двата автомобила има значителни материални щети, а пътникът от "Голф"-а е получил телесна повреда, изразяваща се в счупени ребра. Пострадалият е настанен за лечение в ломската болница, без опасност за живота. При извършената проверка с техническо средство е установено, че водачът на "Фолксваген"-а управлявал с концентрация на алкохол в кръвта от 1.31 промила.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и са образувани две досъдебни производства. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейския арест на районното управление в Лом. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жокера

    21 1 Отговор
    10 години лишаване от свобода и да копае напоителни канали по 12 часа на ден.
  • 2 Механик

    10 1 Отговор
    Причината не е несъобрзена скорост, а това, че е бил ФИРКАН до козирката.
    И това на снимката, нито е голф, нито е астра. Сайта ви копае дъното с подобни статии и нямам представа къде гледа ръководството на сайта.
  • 3 сектант

    4 1 Отговор
    искал е мак драйф
  • 4 ИВАН

    7 1 Отговор
    Да, много е модерно, опссс, обърках се - фешън е ... да забиваш колата си в някоя витрина и да те дават по новините