Last news in Fakti

28 Септември, 2021 16:15 2 862 9

Полиция закопча мъж, докато жънел канабис

  • канабис-
  • мъж

До ареста се стигнало след проверка на полицейските служители

Полиция закопча мъж, докато жънел канабис - 1
Снимка: БГНЕС

35-годишен криминално проявен бургазлия е задържан от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Камено за отглеждане на конопени растения, осъществено в местността "Казашки юрт" в землището на село Костантиново.

До ареста се стигнало след проверка на полицейските служители във въпросната местност, където са намерени в абсолютна зрялост близо триметрови конопени растения. В момента на проверката на място е бил и 35-годишният бургазлия, който берял "реколтата". Намерени и иззети са множество течни торове, ел.пастир, изграден с цел защита на насаждението, специален уред за прогонване на подземни гризачи и градинарски приспособления.

Извършено е претърсване в дома на бургазлията, разположен в бл. 112 в к-с "Меден рудник", където отново са открити растителни торове, както и суха зелена тревна маса, реагирала при направения полеви наркотест на канабис.

Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Камено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    20 2 Отговор
    Тоя пич с комбайна ли е жънал та са го фанали ушевите?Не оставят хората да си ожънат реколтата.
  • 2 Смях

    25 1 Отговор
    Голям бандит няма що , ако беше набрал няколко милиона от ктб куките щяха да забележат чак , когато ни прати картичка от дубай

    Коментиран от #9

  • 3 А от кво да живее?!

    14 1 Отговор
    Ушевите са на държавна хранилка,а останалите??
  • 4 bgred

    11 1 Отговор
    Да му отнемат и разрешителното за управление на комбайна.
  • 5 Един

    10 1 Отговор
    Студ и сняг дърво и камък се пука, а ние голи до кръста жънем :D
  • 6 СЕЙ ЗЕМЕДЕЛЕЦО

    10 2 Отговор
    СЕЙ ЩАСТИЕ ЗА НАРОДА🙌🙌🙌
  • 7 за гъби съм

    13 2 Отговор
    Върнете на човека билката свинe дoлни и отивайте да хващате тия дето режат хора на парчета и ги слагат в киселина - ясно ли ви е!!!!!
  • 8 абе

    14 1 Отговор
    няма оправия,тия с тежките дроги имат чадър,а гонят кокошкарите с няколко стръка,в чехия имаш право на 3 стръка в дома си без да го продаваш,много сме назад,много,още нещо ,до 5грама можеш да носиш навън,в бг за фас си с условна
  • 9 ГЕШТАПО СПИ

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Смях":

    ТОЙ Е ПЛАТЕН ЖЪТВАРИН И НЕ Е ЗНАЕЛ КАКВО ЖЪНЕ. АЙДЕ УСЛОВНА!!!