Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 09:49 4 055 3

Баща потуши с нож скандал между влюбени

  • баща-
  • нож-
  • скандал-
  • влюбени

26 годишният С. Ангелов с множество прободни рани в болница, пострадала е и 24г. Антония 

Баща потуши с нож скандал между влюбени - 1
Снимка: БГНЕС

26-годишен санданчанин бе наръган с нож в Благоевград снощи. Инцидентът станал на ул. Полк. Дрангов в областния център, където С. Ангелов бил на гости на приятелката си. Около 22 часа снощи между младите влюбени избухнал скандал, научи Strumacom . Чувайки караниците в разпрата се намесва бащата на момичето Асен Георгиев. Двамата мъже се сбили.

В разгара на боя, бащата грабнал кухненски нож и започнал да ръга Ангелов. За да ги разтърве се намесила и дъщерята Антония, която също има порезни рани.

След екшъна пострадалият 26 г. санданчанин е настанен в болницата в Благоевград с 2 прободни рани в гърдите и една под мишницата. Ножът не е проникнал дълбоко, не са засегнати важни органи и младежът е без опасност за живота. Със срязана ръка в болницата е и Антония. Асен е арестуван.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 псевдо вендета

    21 2 Отговор
    Циганите се колят все с ножчета на нокторезачки и тъпи раждясали брадви, мотики и саби.
  • 2 5kof

    27 4 Отговор
    Сигани, сър! Кво друго да очакваш?
  • 3 Алфа Вълкът

    12 2 Отговор
    Протести в Северна Корея бяха потушени с няколко АК-47 и и две леки къртечници!