11 Октомври, 2021 09:35 5 984 10

Мъж загина в каравана на лунапарк, друг се бори за живота си

  • загинал-
  • газ-
  • каравана-
  • лунапарк

Установено е, че загиналият е 36-годишен мъж от Пловдив, обитаващ караваната заедно с 27-годишен мъж от с. Свобода, общ. Камено

Мъж загина в каравана на лунапарк, друг се бори за живота си - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Мъж е загинал, а друг е с опасност за живота след инцидент в каравана на лунапарк в Бургас. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас. Сигналът за инцидента е подаден на 9 октомври т.г. около 10.40 ч. в Пето Районно управление - Бургас.

Съобщено е за инцидент в каравана към лунапарк, разположен между мол и голям магазин, при който в резултат на обгазяване с битова газ е починал млад мъж.

Установено е, че загиналият е 36-годишен мъж от Пловдив, обитаващ караваната заедно с 27-годишен мъж от с. Свобода, общ. Камено (и двамата служители в атракциона).

Тялото на загиналия е открито от работничка в увеселителния парк, която живеела в съседна каравана.

По думите ѝ втория мъж бил в неадекватно състояние и не отговарял на повикванията ѝ. 27-годишният служител е откаран от екип на „Спешна помощ“ в УМБАЛ – Бургас, където е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ в кома и с опасност за живота.

Тялото на загиналия е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“. При извършения оглед е констатирано, че караваната се отоплявала с газова печка, като газовата бутилка била монтирана извън караваната и свързана с гумен маркуч за печката. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 40 Отговор
    Само ганчовците спат по каравани, контейнери, бараки, палатки и подобни полеви условия. Това е понеже трябва да пазят имуществото на лунапаркове, паркинги, автокъщи от набезите на другите ганчовци.

    Коментиран от #2, #7, #9, #10

  • 2 Читател

    46 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Ако простотията можеше да лети - ти нямаше да кацаш.

    Коментиран от #3

  • 3 честен ционист

    16 12 Отговор

    До коментар #2 от "Читател":

    Е не е ли така? Ако шефът им не беше скръндзав ганчовец и тия двамата си защитаваха правата като работници, нямаше да се се стигне тая абсурдба ситуация, здрави и прави нъже да гинат от простотия. Този лунапарк да го затворят завинаги, а за собственика съд и затвор за абсурдните условия на труд, които е предоставил.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Механик

    27 0 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Ами американските ганчовци, те не спят ли по каравани? Осведомен ли си, че там една голяма част от населението живее в каравани цял живот?
    Па за тия, дето и кравани нямат и спят къде-дойде, няма да споменаваме.

    Коментиран от #8

  • 5 Читател

    21 0 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Не си прав. Разсъждаваш прекалено елементарно и ограничено. Просто всяко оборудване трябва да е изправно. Явно е имало техническа неизправност - най-вероятно, теч на газ.
  • 6 Вважно

    8 0 Отговор
    Много внимавайте с газовите уреди.
    Опасявам се ,ч1е нашата дъртжава не упражнява адекватен контрол над продавачите на газови уреди и най-вече бутилки. Ужасно занемарени бутилки въм виждам да заменят пълно/празно.
    Къде е тъпата държава????
  • 7 олеее

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Ти си мало-у-мен ве! Кемперите и караваните са гъдел за богати хора. Първо, никак не евтин този вид туризъм и второ предпочитат го хора, които иначе си живеят в разкош - е така за разнообразие.
  • 8 ами да

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Механик":

    Като има щати с подходящи климатични условия, защо да не жбивеят по каравани?
    И аз да имах двор с изглед към океана в Калифорния и аз бих си сложил там 2-3 каравани и другото градински мебели.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Komapak

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Половин америка живее по каравани. В България е по скоро някаква екзотика.