Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 17:25 2 387 4

Арестуваха мъж на АМ "Струма" с 200 пакетчета хероин

  • задържан-
  • ам струма-
  • хероин

Санданчанинът е задържан за 72 ч. в РУ – Дупница

Арестуваха мъж на АМ "Струма" с 200 пакетчета хероин - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Санданчанин е задържан с 200 пакетчета хероин на АМ “Струма” край Бобошево. 60-г. Антон И. пътувал в посока Дупница с лек автомобил “Опел Астра”. Той е спрян за проверка при акция на ОДМВР – Кюстендил и РУ – Дупница, свързана с разпространение на наркотични вещества. В автомобила на Антон И. е открит пакет с 200 пакетчета хероин, приготвени за продажба в Дупница.

Откритото вещество е тествано с полеви тест на място, реагирало е на хероин. Санданчанинът е задържан за 72 ч. в РУ – Дупница.

В Окръжна прокуратура – Кюстендил срещу него е образувано досъдебно производство и е внесено искане до Окръжен съд – Кюстендил за постоянна мярка “задържане под стража”. Той не е осъждан до момента и е безработен. Живее в ромския квартал на Сандански.

В Дупница се коментира, че след задържането на най-дългогодишните разпространители на наркотични вещества Николай Лапачки и сина му Георги в града се е отворила ниша за разпространение на дрога. Някои дилъри пътуват директно за Петрич и Сандански и лично се снабдяват с дрога, като пътуват предимно с таксита.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой

    11 0 Отговор
    е подал сигнала ? Конкуренция !
  • 2 спонсор

    3 4 Отговор
    на смрадефф
  • 3 психо

    3 1 Отговор
    сега ще каже ама те на промоция за лично ползване... да ги лапа всичките и да го пускат...
  • 4 Перо

    12 0 Отговор
    За наркотиците трябва да имаме азиатски закони,всеки наркоразпространител да стане сапьор с първа и последна грешка,всичко друго е бля,бля,бля…. .