Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 18:48 1 890 8

Съдят мъж за хулиганство, ритал шофьор на линейка

  • съд-
  • мъж-
  • линейка-
  • коронавирус

К.А. съобщил, че има сърдечен проблем

Съдят мъж за хулиганство, ритал шофьор на линейка - 1
Снимка: БГНЕС

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу 50-годишен мъж за хулиганство, извършено в условията на опасен рецидив.

На 15.08.2020 г., за времето от 21,00 ч. до 21,30 ч. в ж.к. Дружба , гр. София, обвиняемият К.А. извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото - без причина започнал да обижда и заплашва полицаи, който били паркирали автомобила си близо до него. След като отказал да предостави документ за самоличност, униформените го завели в районното управление.

К.А. съобщил, че има сърдечен проблем и полицаите извикали екип на Спешна помощ. Обвиняемият съборил на земята шофьора на линейката и започнал да го рита. Деянието е извършено в условията на опасен рецидив, тъй като обвиняемият е осъждан ефективно на „лишаване от свобода“ за умишлено престъпление от общ характер.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 5, вр. ал. 1, вр. чл. 29, ал. 1, б. „б“ от НК. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели.

Делото срещу К.А. ще продължи в съда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХАХАХАХАХ

    11 1 Отговор
    Значи всичко се е случило в милицията, а тъпите милиционери какво са правили през това време, освен, че са тъпели?
  • 2 Шопо

    8 3 Отговор
    Оооооооооооо ромалеееее 🇹🇷
  • 3 Иван Грозни

    9 2 Отговор
    Уважаемия благороден/богат съд/ български съд е уважил молбата на престъпника. Тая гнида трябва да бъде смачкана, а на съдията да му се е.. ма..та друк път да не си помисля за нещо подобно.
  • 4 Боил

    8 2 Отговор
    Трябвало е да го смажат от бой и да го изхвърлят на кучетата - в квартал Дружба има цели глутници.
  • 5 Герги

    6 1 Отговор
    Още щом е започнал да се дръвчи на полицаите е трябвало да го препарират на място...
  • 6 Съдята милионер

    2 1 Отговор
    Ама напушен ли е бил щото ако не е значи всичко е ток просто се е изнервил от чакане , утре го пускаме ...
  • 7 БПФ

    0 1 Отговор
    И кде са били ушевите тулyпи, докато тоя е ритал шофьорът на линейката... В ПОЛИЦИЯТА ??? Тия cвини освен да бият протестиращи младежи, за друго стават ли? Защо не са го смазали тоя от б0й там на място?
  • 8 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Не го съдете, не го корете - такъв хубав човек. , Той, горкият ,не знае , какво е болка.
    Дайте го на линейкаджията и още двама-трима негови роднини и приятели. Пък те да си обуят едни корави чепици и да го пооритат докато остане без бъбреци и бели дробове и най-важното - да разбере , какво е болка. Ако оживее - да е жив и здрав !
    Сега кадията ще го осъди за хулиганство, да плати някаква глоба , а може и да полежи на топло за известно време...... Но той ще си остане хулиган и отново...полиция, следователи охрана, съдии и отново и отново, като на панаирджийска въртележка. Трошене на държавни пари и ангажиране на камара държавни служители..... от какъв зор !??!