15 Ноември, 2021 23:34 4 482 2

Семеен скандал завърши кърваво в Благоевград

  • мъж-
  • благоевград-
  • жена

Образувано е досъдебно производство

Семеен скандал завърши кърваво в Благоевград - 1
Снимка: БГНЕС

Мъж на 52 години от гр. Благоевград е задържан от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград.

Около 21:30 часа на 14.11.2021 г. в жилище в ж.к. „Еленово“ в Благоевград, е възникнал скандал между него и 48-годишна жена, при който същият ѝ нанесъл прободна рана в областта на рамото с остър предмет.

За случая е уведомена РП-Благоевград.

Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    насилник и психопат
  • 2 такива

    4 1 Отговор
    примери на насилие и убийства между съпрузи има още от времето на соца, но не се даваше гласност тогава, така че нищо ново, от време на време като се разхождам в гробищата на родния ми град след като съм запалил свещ на гроба на баща ми, и питам майка ми за някоя млада жена починала през 70-те и 80-те години на миналия век съдейки по надписите на паметните плочи, поне за 3 от тях ми посочи, че са били убити от съпрузите си, просто малшанс, но това го има даже и във високи развити цивилизовани държави, никой не е застрахован.