Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 16:06 2 852 6

Задържаха извратеняк, посегнал на момченце

  • блудство-
  • момченце-
  • село мърчево

Когато пъхнал ръката си под анцуга, с който било облечено момчето, то го отблъснало

Задържаха извратеняк, посегнал на момченце - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Извратеняк е опипвал дете в къщата му в Монтанско, съобщава bulnews.bg.

Около 17 часа вчера 44-годишен жител на Мърчево рязал дърва в дома на 39-годишна местна жителка, като му помагал 9-годишният син на собственичката.

След като нарязал дървата, мъжът започнал да гали половия орган на малолетното момче. Когато пъхнал ръката си под анцуга, с който било облечено момчето, то го отблъснало. Мъжът му казал, че случилото се трябва да остане в тайна между тях, да не се срамува и че трябва да го практикуват.

Спрямо момчето не е упражнявано физическо насилие и не е било заплашвано.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа в районното управление в Монтана. За случая е уведомен дежурен прокурор и е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Друга тема

    3 8 Отговор
    Чoвeк, кoйтo имa лидeрcки кaчecтвa, a e в "кaлтa" , знaчи трябвa дa му ce бъди пoмoгнaтo дa излeзe oт тaм и дa гo издигнaт дa упрaвлявa !
    Няa знaчeниe кoй e бaщa му !
  • 2 ШОПО

    29 3 Отговор
    Само смърт за педофилите. Смърт без съд и присъда. Трепане и копане.
  • 3 гост

    18 1 Отговор
    Навярно човеко е болен , но бай Ставри лекува успешно !
  • 4 ????

    8 2 Отговор
    Мисля, че дните на северозападнала България са преброени! От там освен намерени трупове, катастрофи сус същите, подпалването на къщи нищо друго не се публикува! Въпрос на време е да се закрие тази част! Ама нали ядем банани на корем?
  • 5 Да го съдят

    7 3 Отговор
    Това ми се случи и на мен по-подобен начин когато бях на горе долу на същата възраст на момчето , тогава бях горе-долу на 9-10 . Развали ми се колелото , и въпросния човек ми предложи да отидем у тях , за да ми оправи колелото. Първоначално започна да го оправя в коридора пред входната му врата , но после предложи да влезем у тях . Влязохме вътре и аз седнах на дивана и той седна той мен , и неусетно бръкна в гащите ми и почна да ми прави ч....я , после ми каза да легна на леглото по гръб и започна някакви нежни движения и да ме целува по гърба . В последствие разбрах какъв е именно педофил . Когато станах на 17 години , го видях пак около неговия блок и го пребих , но не много , а унизително 2-3 шамара и го заснех на клип . После пак го видях и пак нещо го бях наритал и той постоянно повтаряше съжалявам съжалявам . Но едва ли съжалява . Всеки път като ме видише и изтръпва , направо ме заобикаляше . Аз съм много отмъстителен и помня всичко .
  • 6 Гост

    3 1 Отговор
    На въжето