Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 13:18 1 369 9

Още 10 нелегални мигранти са задържани в Шуменско

  • нелегални мигранти-
  • шуменско

Чуждите граждани са задържани за срок до 24 часа

Още 10 нелегални мигранти са задържани в Шуменско - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Чужди граждани без документи за самоличност са задържани вчера на територията на РУ- Шумен и РУ- Велики Преслав, съобщават от пресцентъра на полицията в областния град.

Малко преди 10,00 часа вчера е приет сигнал, че край село Радко Димитриево са забелязани млади мъже с раници на гърба. Подобен сигнал е получен и за група мъже, забелязани около бензиностанция край Смядово.

Насочените към двете места полицейски екипи са установили по петима млади мъже, без документи, част от които изглеждали непълнолетни. По думите им били мигранти от Афганистан. Чуждите граждани са задържани за срок до 24 часа.

Общо 71 нелегални мигранти са задържани в Шуменско през последните две седмици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asd

    8 0 Отговор
    А кухите тиквопитечещи ганьовци лаеха против поляците.

    ХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    80%-по-иво-христов такива!

    Коментиран от #9

  • 2 гадно

    8 0 Отговор
    Защо ги задържат да ги пускат, пускат от самолет един нЕма да се върне.
  • 3 ????

    8 0 Отговор
    Тези през Дунав ли ще търчат към Германия? Явно Странджа им се е видяла лесна за преминаване та и Стара планина минават
  • 4 ЗЕЛЕНИЯ ЧУРАП 2

    0 8 Отговор
    СЕГА ДА ГИ ВЗЕМАТ НА РАБОТА В 🍺🍺🍺
    ФАБРИКА 👍
  • 5 Любопитко

    8 0 Отговор
    А ЛЕГАЛНИ "мигранти" съществуват ли? Поне досега в български сайт никога не съм чел за такива. И ако НЕ съществуват - каква е разликата между "нелегален мигрант" и престъпник?
  • 6 Gen Gurko

    8 0 Отговор
    Кога тези криминални нарушители на държавната ни граница ще започнат да влизат най-после в затвора? Да не говорим че пристигат и от Турция, където няма военни действия. Кога!

    Коментиран от #8

  • 7 Аман

    8 0 Отговор
    от млади престъпници! Ние имаме ли държава изобщо или сме разграден двор за всякаква паплач.Завиждам на поляците и унгарците и то много.
  • 8 В затвора

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Gen Gurko":

    ще ги хрантути българинът с данъците си, и никой няма да може да ги принуди да свършат за една стотинка полезна работа. Каторги нямаме ...освен чевръста екстрадиция - друго полезно не виждам. А едно минно поле по границата би ни спестило много неприятности и на нас, и - след като изгърмят първите десетина - на тях...
  • 9 dsa

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "asd":

    Пардон, лаеха марионетките на чичко Джорджи "филантропина", владеещи български език.Един българин, симпатизиращ първо на Родината си, а после на Белорусия, Русия, САЩ или Източен Тимор много добре ще разбере, че и тук трябва да правим като в Полша и Унгария.