Last news in Fakti

28 Януари, 2014 12:21 1 451 0

Съдът реши: Петното остава в ареста

  • петното-
  • бисер миланов-
  • софийски градски съд

Софийски градски съд счете отправената заплаха за убийство за основателна причина Миланов да остане в ареста

Съдът реши: Петното остава в ареста - 1
Снимка: БТА

Втората съдебна инстанция реши Бисер Миланов - Петното да остане зад решетките. Това решение е окончателно и не подлежи на обжалване. Софийският градски съд счете отправените заплахи към главната свидетелка по делото за основателна причина Миланов да остане в ареста.

Съставът на Софийския градски съд реши, че Миланов може да извърши ново престъпление или да се укрие.

Преди съдиите да се оттеглят, за да вземат решение за промяна на мярката, Бисер Миланов обясни, че никога не е използвал подобна реплика - „Да я убия”, че това е било майтап, и че тази реплика е казана от друг.

„Това е политическа репресия”, каза той. Допълни още, че „прокуратурата е една престъпна група, която произвежда още престъпления”.

Бисер Миланов-Петното се обърна към съда с думите: „Искам да бъда незабавно освободен, защото лишавате децата ми от баща.”

На излизане от залата, Петното крещеше: „Това е животът в България, какво толкова съм направил? Една дума не съм казал”.

На влизане в съда той пък каза, че не си спомня да се е срещал с Бойко Борисов в дома му.

Припомняме, че по разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров на 15 януари 2014 г.  са изискани всички преписки, касаещи действията на Бисер Миланов, на територията на цялата страна. Поводът е отправени заплахи към журналисти от Би Ти Ви, за което Софийска районна прокуратура (СРП) е сезирана с оглед извършени хулигански действия от Миланов.

Прокуратурата изиска за проверка и жалбите на собственичката на имота, живееща в чужбина, чието жилище обитава понастящем Петното.

Срещу Миланов се водят други досъдебни производства. Едно от тях е за престъпление по чл. 162 ал.1 НК във вр. с чл. 20 ал.2 НК (подбуждане чрез слово към расова омраза и расова дискриминация).

Оказа се, че той има присъди както за грабеж, така и за умишлен побой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА