Last news in Fakti

21 Март, 2014 10:17 2 093 2

Посегналите на Отвертката извън ареста

  • посегналите-
  • отвертката-
  • извън-
  • ареста-
  • карастоянови

В интернет започна петиция в подкрепа на Николай Радев

Малко след 17 часа часа вчера в интернет започна подписка-петиция, озаглавена "В подкрепа на Николай Радев- Отвертката", който издъхна след смъртоносна схватка със стоматолога д-р Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван Карастоянови в бар "Колата" в Дупница, съобщи "Струма".

Първият подписал петицията е поставил името си в 17.22 ч., няколко часа след като дойде новината за освобождаването на арестуваните за убийството на Николай Радев-Отвертката, баща и синове Карастоянови.  Апелативният съд прецени, че не е нужно тримата мъже от фамилията да чакат хода на процеса в ареста, няма опасност да се укрият. Освен това, убитият имал само една прободна рана, което означава, според магистратите, че убиецът е само един. Така, че съдът постанови мярка домашен арест на анестезиолога д-р Николай Карастоянов и подписка за баща му Владимир и брат му Иван.

По време на делото свидетел разказа, че Николай Радев е бил наръган с шило с острие, което е собственост на "Колата" и е открито. Пак според него Отверката е бил нападнат с метален предмет.

Съдът установи, че Владимира е пристигнала първа в заведението, след това дошъл Отверката, който крещял: "Кучко, ще те изнасиля, ще те дам на другите и ще те направя проститутка". След това Владимира се обадила на баща си. Той дошъл пръв на място и говорил близо час с Отверката. След това нещата се успокоили привидно, но дошъл дядото Владимир Карастоянов и братът на бащата Иван. И тогава започнало мелето.

До момента около 300 души от Дупница, цялата страна и чужбина са се подписали в подкрепа на Николай Радев и против освобождаването на Карастоянови. Николай Радев - Отвертката бе наръган смъртоносно с остър предмет, проникнал дълбоко в черния му дроб. 28-годишният дупничанин издъхна от кръвозагуба. Кървавата разпра се разигра в бар "Колата " в Дупница. А като мотив за нападението на Карастоянови върху Радев се посочва стара вражда в основата, на която е дъщерята на д-р Николай Карастоянов - Владимира. Близките на Карастоянови са категорични, че Отвертката упражнявал системен тормоз върху момичето заплашвал, че ще я направи проститутка, а от своя страна близките на Радев твърдят, че Владимира е преследвала като луда красавеца Радев. Истината все още е забулена в мъгла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rock Stenley

    1 0 Отговор
    който си го търси си го намира
  • 2 КИРИЛИЦА

    0 0 Отговор
    един боклук по малко