3 Февруари, 2015 11:18 9 149 5

Захари Бахаров влиза в "Игра на тронове" (видео)

  • захари бахаров-
  • hbo-
  • "игра на тронове"-
  • сериал-
  • пети сезон-
  • канибалското племе тен

В петия сезон на фентъзи поредицата героят на българския актьор ще стане предводител на канибалското племе Тен

Българският актьор Захари Бахаров ще се включи в пети сезон на един от най-актуалните сериали в света - Game of Thrones („Игра на тронове“), чието излъчване по тв канала HBO започва на 12 април 2015 г.

Според IMDB (Internet Movie Database), звездата от хитовата криминална поредица на БНТ "Под прикритие" и от Народния театър „Иван Вазов“ ще влезе в ролята на Лобода – член на канибалското племе Тен, чийто водач Стир е убит от Джон Сняг в четвърти сезон, показва справка във филмовия сайт. Героят на Бахаров заема неговото място като магнар (водач) на племето, живеещо отвъд Вала.

Описанието на персонажа го представя като обучен убиец на около 40 години, който никога не взима пленници. Изискването е било актьорът да е от Източна Европа или Русия, с бръсната глава и атлетичен – характеристики, на които Захари Бахаров напълно отговаря. Дебютът на българина ще бъде в осми епизод от новия сезон на фентъзи поредицата, който предстои да бъде излъчен на 7 юни 2015 година.

Снимките с нашия актьор са били на 5 ноември в Северна Ирландия. На 24 ноември в интервю за Факти.бг неговият колега и приятел Владо Карамазов каза, че Захари Бахаров ще донесе прекрасна професионална новина от чужбина, непостижима за българските мащаби.

Game of Thrones е най-популярният сериал в историята на филмовия канал HBO. Кървавата поредица задмина предишния лидер "Семейство Сопрано" по зрителски интерес, след като епизодите от четвъртия сезон на сериала бяха гледани средно от по 18,4 милиона души, което подобри рекорда от 18,2 милиона, поставен от "Семейство Сопрано" през 2002 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Niko

    0 0 Отговор
    Браво на Захари. Дано да пробие в киното момчето.

    Коментиран от #3

  • 2 Митко Демирев

    0 0 Отговор
    Браво! Харесвам го, пожелавам му успех в новите начинания и дано сбъдне професионалните си мечти !
  • 3 Djaro

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Niko":

    За случая по-скоро в телевизията дано пробие.
  • 4 аз

    0 0 Отговор
    Еврейчето го бутат на секъде
  • 5 bobi

    0 0 Отговор
    до аз еи комплекс не завиждай човека има качества като актьор. eвала Захари