17 Април, 2015 12:01 1 243 1

Адриана Лима отвори детска библиотека в Бразилия

  • адриана лима-
  • библиотека-
  • бразилия

Тя се намира в най-голямата обществена болница в страната

Супермоделът Адриана Лима отвори библиотека в детска болница в Бразилия, съобщи hollywood.com.

Една от най-красивите жени в света се завърна в своята родина, за да посети медицинския център в Коритиба, най-голямата обществена болница в страната.  Тя беше там като представител на голяма марка за часовници, която е подпомогнала отварянето на библиотеката. Библиотеката носи името „Малкия принц“, вдъхновено от книгата на Антоан дьо Сент- Екзьопери.


Лима прекара известно време с малките пациенти на болничното заведение и дори организира кратко публично четене.  Тя отбеляза отварянето на библиотеката и в социалните мрежи, като написа цитат от „Малкия принц“: „Най-красивите неща в света не могат да бъдат видени или докоснати, те се чувстват със сърцето.“

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петльо войвода

    0 0 Отговор
    И сега малчуганите ще четат книжки в библиотеката и ще лъскат под масите, мислейки си за кака им Ади.