Last news in Fakti

15 Май, 2015 00:07 1 234 0

Пол Маккартни призовава Oasis да се съберат отново

  • oasis-
  • пол маккартни-
  • братята галахър

Според него е важно Лиъм и Ноел Галахър най-накрая да се сдобрят

Пол Маккартни призовава Oasis да се съберат отново - 1
Снимка: wikipedia

Легендата на световната музика и бивш член на Бийтълс – Пол Маккартни призова братята Лиъм и Ноел Галахър да прекратят враждата по между си и отново да съберат култовата група Oasis, съобщи „Гардиън“.

Лиъм и Ноел са непрекъснат конфликт от 2009 г. насам, когато вторият напусна групата точно преди концерт в Париж. 42-годишния Ноел обвини брат си, че е нанесъл изключителна обида на него и неговото семейство. Двамата дори стигнаха до бой. От тогава братята са в страшно обтегнати отношения и непрекъснато се атакуват един друг.

„Моят съвет към тях: Просто се  съберете и направете малко хубава музика.“, заяви Маккартни в онлайн конференция със свои фенове от Япония. Интересното е, че самият той е известен с непрекъснатите си конфликти с Джон Ленън, докато двамата бяха в „Бийтълс“.

„За да стане това, обаче и двамата трябва да го поискат.  Мисля, че много хора биха искали това да се случи. Всъщност те са много готини момчета. Не знам дали те някога ще се разберат. Би било хубаво, защото всички искат братята да се разбират. Като много други братя те са малко луди. Ще е хубаво обаче отново да се съберат.“, продължава Маккартни.

Всъщност братята Галахър са в основата на изключителния успех, който имаше Oasis през 90-те години на миналия век. 42-годишният Ноел е китарист и автор на повечето песни на групата, докато Ноел е нейният фронтмен. Все пак не изглежда, че те двамата скоро ще са склонни да се заобичат отново. Наскоро се появиха предположения, че оригиналните членове на Oasis -  Лиъм Галахър, Пол Артърс, Тони Маккаръл и Пол Макгуигън ще започнат отново да изнасят концерти заедно. Те обаче не смятат да поканят и Ноел да се завърне в бандата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА